המלצה למאפה טעים - מכרוב וקישואים:
2 כוסות כרוב -לקצוץ רצועות דקות ,כמו אטריות,
ולערבב בקערה עם מעט מלח. (להשאיר ל- 2 דקות בקערה,בכדי שרצועות הכרוב יתרככו עם המלח.)
בינתיים:
לחמם את התנור לחום של 175 מעלות.
לגורר 4 קישואים על החורים הגדולים של הפומפייה.
את גרידת הקישואים שמתקבלת,לסחוט היטב מהנוזלים,
ולהניח בקערה,
להוסיף לקערת -הקישואים את 2 כוסות הכרוב,
ולהוסיף: 5 כפות קמח -חומוס .(יש להשיג בבתי -הטבע.)
כף אחת גדושה אגוזים -קצוצים.
כף גדושה גרעיני -חמניות קלופות.
4 ביצים
חופן גדושה פטרוזיליה ,קצוצה.
מלח,
מעט פלפל שחור.
מערבבים את הכול ביחד, בקערה,
ויוצקים לתבנית מאורכת.(תבנית אינגליש-קייק.)
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות,
זמן אפיה כ- 30 - 40 דקות ,(או עד שמשחים.)
לאחר שמתקרר קצת,אפשר לפרוס לפרוסות.
(אפשר לאכול פרוסה גדולה בערב,
ואת שאר המנות לשמור במקרר ,נשמר עד 3 ימים.)
2 כוסות כרוב -לקצוץ רצועות דקות ,כמו אטריות,
ולערבב בקערה עם מעט מלח. (להשאיר ל- 2 דקות בקערה,בכדי שרצועות הכרוב יתרככו עם המלח.)
בינתיים:
לחמם את התנור לחום של 175 מעלות.
לגורר 4 קישואים על החורים הגדולים של הפומפייה.
את גרידת הקישואים שמתקבלת,לסחוט היטב מהנוזלים,
ולהניח בקערה,
להוסיף לקערת -הקישואים את 2 כוסות הכרוב,
ולהוסיף: 5 כפות קמח -חומוס .(יש להשיג בבתי -הטבע.)
כף אחת גדושה אגוזים -קצוצים.
כף גדושה גרעיני -חמניות קלופות.
4 ביצים
חופן גדושה פטרוזיליה ,קצוצה.
מלח,
מעט פלפל שחור.
מערבבים את הכול ביחד, בקערה,
ויוצקים לתבנית מאורכת.(תבנית אינגליש-קייק.)
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות,
זמן אפיה כ- 30 - 40 דקות ,(או עד שמשחים.)
לאחר שמתקרר קצת,אפשר לפרוס לפרוסות.
(אפשר לאכול פרוסה גדולה בערב,
ואת שאר המנות לשמור במקרר ,נשמר עד 3 ימים.)