המלצה למאפה קליל טעים
מאפה תירס קליל והכי טעים שיש .(זמן ההכנה -10 דקות.)
1. להניח ניר -אפיה בתבנית (מס' 24 או 26,) ולהבריש בכף שמן.
לערבב בקערה:
2 כוסות גרגרי -תירס- קפואים, (או גרגרי תירס מסוננים מקופסא,
יש כיום להשיג גרגרי-תירס בקופסא מופחתי- סוכר.)
כוס אחת חלב (מכול סוג שתבחרו, חלב-פרה,או סויה /שקדים)
10 כפות גבינה- צהובה מגוררת.(מכול סוג שיש במקרר.)
3 כפות –שמן. (מכול סוג שיש.)
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל-שחור
אופן ההכנה:
לערבב בקערה הכול ביחד ולטעום .ולהוסיף במידה וחסר מלח
או פלפל-שחור,
לאחר מכן,להוסיף לתערובת שבקערה :
3 ביצים,ולערבב היטב,
3 כפות קמח, (רצוי קמח מלא) לערבב עם 1/3 כפית אבקת-אפיה.
ולערבב מעט עד להבלעת הקמח, ולצקת לתבנית בניר אפיה משומן.
זו למעשה כול העבודה -בעירבוב התערובת.
האפייה :
אופים בחום 180 מעלות, כחצי שעה ,
ולאחר זמן זה להפוך לצד השני בעזרת ניר האפייה,ולאפות 10 דקות לאחר הזהבה זה מוכן,ומכבים את התנור.
להוציא מהתנור לצינון של חצי שעה, ורק אז לפרוס.
כמה פשוט להכנה, וכול כך טעים!
*** **** **** **** ***** *** **
אפשר לשלב הכנה בתבנית אינגליש קייק,ובתבנית-שקעים למאפינס:
לתבנית האינגליש-קייק לצקת 3/4 כמות מגובה התבנית ,
ואת יתר התערובת לצקת לתבנית -שקעים למאפינס.
2 כפות מהתערובת יוצקים לכול שקע -למאפינס.
מאפה תירס קליל והכי טעים שיש .(זמן ההכנה -10 דקות.)
1. להניח ניר -אפיה בתבנית (מס' 24 או 26,) ולהבריש בכף שמן.
לערבב בקערה:
2 כוסות גרגרי -תירס- קפואים, (או גרגרי תירס מסוננים מקופסא,
יש כיום להשיג גרגרי-תירס בקופסא מופחתי- סוכר.)
כוס אחת חלב (מכול סוג שתבחרו, חלב-פרה,או סויה /שקדים)
10 כפות גבינה- צהובה מגוררת.(מכול סוג שיש במקרר.)
3 כפות –שמן. (מכול סוג שיש.)
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל-שחור
אופן ההכנה:
לערבב בקערה הכול ביחד ולטעום .ולהוסיף במידה וחסר מלח
או פלפל-שחור,
לאחר מכן,להוסיף לתערובת שבקערה :
3 ביצים,ולערבב היטב,
3 כפות קמח, (רצוי קמח מלא) לערבב עם 1/3 כפית אבקת-אפיה.
ולערבב מעט עד להבלעת הקמח, ולצקת לתבנית בניר אפיה משומן.
זו למעשה כול העבודה -בעירבוב התערובת.
האפייה :
אופים בחום 180 מעלות, כחצי שעה ,
ולאחר זמן זה להפוך לצד השני בעזרת ניר האפייה,ולאפות 10 דקות לאחר הזהבה זה מוכן,ומכבים את התנור.
להוציא מהתנור לצינון של חצי שעה, ורק אז לפרוס.
כמה פשוט להכנה, וכול כך טעים!
*** **** **** **** ***** *** **
אפשר לשלב הכנה בתבנית אינגליש קייק,ובתבנית-שקעים למאפינס:
לתבנית האינגליש-קייק לצקת 3/4 כמות מגובה התבנית ,
ואת יתר התערובת לצקת לתבנית -שקעים למאפינס.
2 כפות מהתערובת יוצקים לכול שקע -למאפינס.