המלצה למגבות שלא מתפרקות אחרי כמה כביסות

טלילה15

New member
בשנים האחרונות אני לא מצליחה לקנות מגבות שמחזיקות מעמד שנים כמו המגבות של פעם (שהיו מחזיקות 20 שנה). אני קונה מגבות של חברות מוכרות, מטפלת בהם בזהירות (מכבסת במכונת כביסה חדשה יחסית, בתוכנית רגילה ב-30 מעלות, עם אבקה לכביסה עדינה, לא משתמשת במייבש, תולה ליבוש בתוך הבית בצל) ובכל זאת המגבות מחזיקות חודשים בודדים עד שמתחילים בהם חורים. היכן קונים מגבות נורמליות שיחזיקו? (דרישות שלי : לא עבות מדי, כי אני לא משתמשת במייבש, ולא במחיר אסטרונומי).

GoldenEyes

Well-known member
בשנים האחרונות אני לא מצליחה לקנות מגבות שמחזיקות מעמד שנים כמו המגבות של פעם (שהיו מחזיקות 20 שנה). אני קונה מגבות של חברות מוכרות, מטפלת בהם בזהירות (מכבסת במכונת כביסה חדשה יחסית, בתוכנית רגילה ב-30 מעלות, עם אבקה לכביסה עדינה, לא משתמשת במייבש, תולה ליבוש בתוך הבית בצל) ובכל זאת המגבות מחזיקות חודשים בודדים עד שמתחילים בהם חורים. היכן קונים מגבות נורמליות שיחזיקו? (דרישות שלי : לא עבות מדי, כי אני לא משתמשת במייבש, ולא במחיר אסטרונומי).
מוזר לי מה שאת רושמת
אני שנים קונה מגבות רחצה של כיתן , או של פוקס הום .
מעולם לא נתקלתי במגבות שמתכלות כ"כ מהר , ולא נתקלתי מעולם במצב של חורים , להיפך אחרי כמה שנים טובות אני זורק ומחדש.
כל המגבות שלי לבנות , ואני מכבס ב 90 מעלות.
לגבי מגבות ידיים ומגבות מטבח , אני קונה את הכי פשוטות שיש , מכבס ב 30 מעלות ומעיף אחרי שנה .

רוני1955

Active member
אין לי המלצה, אבל יש לי שאלה. למה לא להשתמש במייבש כביסה? המגבות מאד רכות אחרי יבוש במייבש.

TCH_ma

Active member
אין לי המלצה, אבל יש לי שאלה. למה לא להשתמש במייבש כביסה? המגבות מאד רכות אחרי יבוש במייבש.
רוני ידידי, זה נשמע לך סיפור אמיתי? מגבות מתבלות (חורים) אחרי כמה חודשים?
לא זוכר שמגבות הפכו בלויות בביתנו ואנחנו כמו שאתה יודע בגיל השלישי, כולן נראות
כחדשות ורכות כביום הקנייה.

רוני1955

Active member
למה לכעוס עלי? אני לא התיחסתי למגבות אלא ליבוש במייבש. אין לי המלצה למגבות, כי כבר שנים לא קניתי מגבת. יש לנו מגבות עם הרבה וותק, ואני ממש לא יודע אפילו מי היצרן שלהן.

TCH_ma

Active member
למה לכעוס עלי? אני לא התיחסתי למגבות אלא ליבוש במייבש. אין לי המלצה למגבות, כי כבר שנים לא קניתי מגבת. יש לנו מגבות עם הרבה וותק, ואני ממש לא יודע אפילו מי היצרן שלהן.
לכעוס עליך? חס וחלילה :D

למעלה