המלצה למדביר

shishka7

New member
המלצה למדביר

אז אנחנו חוזרים הביתה מחופשה קצרה לבית מלא נמלים..
ניסיתי כל מני שיטות כדי להיפטר מהן (שיטות סבתא כאלה)
אני חושבת שאין ברירה אלא להזמין מדביר מקצועי שיזהה את המקור של הנמלים, יעשה הדברה ויחסל את הסיפור הזה
יש המלצות למדבירים טובים ואמינים?

mullid

New member
אגרנט ארנון מעולים!

אוי אני הכי מבינה אותך!
איזה סיוט זה לחזור מחופשה לבית מלא נמלים..
יש לי המלצה על חברת הדברה מעולה - אגרנט ארנון, אני מזמינה אותם כל שנה לפני הקיץ (כי אני פחדנית היסטרית מג'וקים)
הם סופר מקצוענים, אדיבים, יודעים מה הם עושים ואמינים.
יכולה לחפש את האתר שלהם (שהוא מגניב בפני עצמו)

32 דקר

New member
אם את באיזור המרכז, צ'יק צ'ק גו'ק ,נסיון אישי

בשלוש דירות כבר היה ממש מוצלח.
בדירה אחת לקח קרוב לשלוש שנים עד שנראתה נמלה/ג'וק באופק.

הוא פעם אמר לי שהדברה ירוקה זה שטויות כי תכלס זו אותה הדברה רק עם ריכוז שונה של מים עם החומר ומנטרלי ריח .
אין לי מושג אם צודק או לא. בפעם האחרונה עם הכלב יצאנו מהבית לסופ"ש ארוך מאוד וחזרנו. לכלב ולנו שלום..לנמלים ושאר המבקרים הלא רצויים- עליהם השלום.

foofoo77

New member
אני הדברתי עם צ'יק צ'ק ג'וק כמה פעמים

והם בסדר גמור אבל לא החזיק מעמד 3 שנים , הייתי צריכה לחדש כל שנה.
לעומתם הדברתי עם ההדברה הירוקה לפני שנתיים ועד היום אין לי נמלה אחת בבית .

ronasade

New member
אני מצטערת אבל אני ממש לא מסכימה עם מה שאתה

רושם פה על הדברה ירוקה.. שטויות זה בטוח שלא ועל אחת כמה וכמה שמדובר בחיי אדם ( כמו במקרה בירושלים)...
אני הזמנתי את IPM שעושה הדברה ירוקה וביררתי לעומק באילו חומרים הם משתמשים כדי לא לקחת שום סיכון בעניין...
אז ההדברה שהם עושים זה הדברה בעזרת חימום או איוד ע"י שימוש ב-CO2 במקום בגזים רעילים.. אין פה שום קשר בין ריכוז שונה של מים עם החומר ומנטרלי הריח אלא שימוש בחומרים שונים לחלוטין... אני ממליצה לך על החברה שעשיתי איתה הם פתרו לי את בעיית הנמלים בבית ובכלל ממליצה לך מאוד לשקול את כיוון ההדברה הירוקה בשבילך ובשביל בני משפחתך...
בהצלחה...

אנחנו עשינו פעמיים עם אמאלה ג'וק וד"ר עכבר

עשינו הדברה ירוקה (2 חתולות).
הראשונה לפני 3 שנים והחזיקה מעמד מעולה עד עכשיו, השנייה ממש לפני שבועות ספורים. מרוצים בהחלט.

shishka7

New member
תודה לכולם על ההמלצות

אדבר עם כמה מהמדבירים שהמלצתם (אני אכן באזור המרכז) ונראה במי אבחר.
אגב, בעניין הדברה ירוקה, גם אני שמעתי שזה לא באמת "ירוק" זאת אומרת החומרים הם אותם חומרים,
רק צריך לוודא שהם מאושרים על ידי משרד הבריאות ואיכות הסביבה.

למעלה