המלצה למדחום?

טל.לי

New member
המלצה למדחום?

אני צריכה המלצה למדחום לתינוק: התכוונתי לקנות מדחום לאוזן אך עתה כולי מבולבלת כי בפורום אחר ראיתי בחום המלצה לפינגווין. מה אתן אומרות?

אנונה

New member
אני ממליצה לך

על מדחום דיגיטלי פשוט. יש לנו את הפינגווין וגם את המדחום של בראון - ולמדוד איתו חום זה צרחות ובקיצור חגיגה. מדחום דיגיטלי פשוט מצו-יין!

anat30g

New member
מסכימה

יש לנו מדחום במוצץ - לא רצו למצוץ אותו. מדחום לחיתול - שמזייף. מדחום לאוזן של בראון שגם מזייף במעלה שתיים - וגם כשכואב להם באוזן זה זוועה להשתמש בו. גם אני משתמשת במדחום דיגיטלי פשוט. עולה 10 שקלים בקופ"ח - בשביל מה להשקיע מעל 200 ש"ח למדחום שלא עושה את העבודה. ענת

לי28

New member
מדחום לאוזן

ברשותי מדחום למדידה באוזן, עד היום בזמן אמת הוא הוכיח את אמינותו, אך יש להקפיד להחזיק בבית בטריה נוספת כרזרבה.

טל.לי

New member
אבל מדחום דיגיטלי פשוט הוא עינוי ל

לתינוק, 30 שניות זה נראה לי עינוי במיוחד כשהתינוק חולה! ולמה המדחום מוצץ לא טוב? ומה רע במדחום לאוזן שנגמר ב3 שניות?

Iris G

New member
אחת הבעיות עם מדחום אוזן זה כאשר

מתעוררים בלילה, האוזן עליה ישנו מראה חום שונה. ובאמת הוא לא מדוייק

אמיר.

New member
ניסינו דיגיטלי....

אבל הוא בגד בנו ברגע מכריע... אז חזרנו לכספית... ארוך אבל אמין.

גוסטה

New member
מדחום

אני מאוד מרוצה מהמדחום לאוזן של בראון. נכון, הוא לא המכשיר הכי מדוייק בעולם, אבל מהנסיון שלי הזיופים שלו שוליים והוא בהחלט נותן אינדיקציה נכונה למצבו של התינוק, וברוב המקרים זה מספיק (אפשר להחזיק בבית עוד מדחום יותר שפוט ואמין, לאותם מקרים בהם רוצים נתונים מאה אחוז מדוייקים). וכמובן - קשה להתחרות בנוחות ובידידותיות שלו. שיהיו בריאים!

למעלה