המלצה למדריך (ספר) על צ'ילה ארגנטינה

המלצה למדריך (ספר) על צ'ילה ארגנטינה

אני מעוניין במדריך (ספר) על צ'ילה ארגנטינה, קיבלתי המלצה על המדריך של לונלי פלנט (הוצאת העולם), הסיבה שאני לא קונה אותו היא שהוא על כל דרום אמריקה ואני מחפש ספר שממוקד בצ'ילה ארגנטינה. יש המלצות ?

Lior G3

New member
יש כמה אופציות

א. לקנות ספרים ספציפיים של ארגנטינה וצ'ילה כל אחת לחוד של לונלי פלאנט או חברות אחרות. ב. "טרקים וטרמפים בפטגוניה" של אדלמן יותם ספר בעברית, אישית עוד לא קראתי אותו, אבל כבר שמעתי לא מעט המלצות. (אם זה רלוונטי לאופי הטיול שלך). ג. טרקים בפטגוניה של לונלי פלאנט או של חברות מתחרות (אם זה רלוונטי לאופי הטיול שלך). חוץ מהספר של אדלמן שהוא בעברית מומלץ לקרוא את ספרים באנגלית מכיוון שהם יותר מעודכנים.

רצוי שהספרים יהיו בעברית

האם קיימים תרגומים לעברית לספרים של לונלי פלנט על צ'ילה ועל ארגנטינה בנפרד ? או רק "מדריך כיס לדרום אמריקה" שכולל את כל דרום אמריקה ?

Lior G3

New member
לפי שיטוט קצרצר באינטרנט אכן קיימים

הספרים הנ"ל בעברית.

sailor

New member
לא באתר של ההוצאה

שם מופיעה רק המשקולת בת 1148 עמודים "דרום אמריקה לכל כיס"

sailor

New member
לך לחנויות ספרים וחנויות ציוד

עיין בספר בעברית ובספרים באנגלית ותחליט מה מתאים לך.

natyh

New member
טעות

התכונתי ל foot print השני הוצאה שמתמחה באפריקה .

טרקים וטרמפים בפטגוניה מאת יותם אדלמן

אמנם מתייחס בעיקר לפטגוניה אבל מכיל בנוסף המלצות על ציוד ואיך לארגן טרקים ואת הטיול עצמו. וזו הזדמנות להגיד שלום לכולם

natyh

New member
יותם מראש הנקרה

אתמול במקרה השתתפתי במשט קייקים חותרים לזכרם לנקרות חויה מדהימה ההגעה והכניסה לנקרות , עצוב שמשט כזה מתקיפם בנסיבות הללו אך לפחות המטרה היתה לזכור . החויה היתה מדהימה .

zoee170

New member
אני בחרתי....

לאחר התלבטות דומה קניתי בסופו של דבר ספר באנגלית של footprint על פטגוניה שכולל את החלקים הרלוונטים לטיול שלנו הן בצ'ילה והן בארגנטינה. מתחקיר בתחום גיליתי שיש את הספרים הכלליים של דרום אמריקה שמספרים מעט מידי על כל מדינה. לרכוש ספר על כל אחת מהמדינות נראה לי כבד הן מבחינת משקל והן מבחינת תקציב. תהנו.

למעלה