המלצה למה לארוחה קייצית - שקשוקת נקניקיות

michalgad1

New member
המלצה למה לארוחה קייצית - שקשוקת נקניקיות

מאד אהבנו

שקשוקה נקניקיות
החומרים ל-4 מנות:
שמן זית, לטיגון
1/2 בצל סגול, חתוך לרצועות
2 שיני שום, קצוצות
4 נקניקיות, חתוכות לעיגולים באורך 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
1/2 ק"ג עגבניות תמר, קלופות
1 כף רסק עגבניות
1/2 צרור פטרוזיליה, קצוצה
1/2 צרור כוסברה, קצוצה
מלח, פלפל שחור גרוס
קורט סוכר
4 ביצים

אופן ההכנה:

1. מחממים בסיר רחב או במחבת עמוקה את שמן הזית ומטגנים את הבצל עם השום. מוסיפים את הנקניקיות וצולים במשך כמה שניות, מוסיפים את הפלפלים ומבשלים במשך כ-10 דקות נוספות.

2. מוסיפים לסיר/המחבת את העגבניות, הרסק ומעט מים ומבשלים עד לריכוך מלא של הירקות.

3. מוסיפים לסיר/המחבת את עשבי התיבול והתבלינים ושוברים את הביצים לתוך השקשוקה. מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כ-4 דקות נוספות (או לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים).
 
למעלה