המלצה למוקד רפואי|

tsaa53

New member
המלצה למוקד רפואי|

בוקר טוב ושבוע טוב לחברי פורום.

אני מתענינת בחיבור למוקד רפואי.
האם אתם מחוברים למוקד רפואי?
האם אתם יכולים להמליץ על אחד כזה מתוך נסיון אישי?
תודה מראש לעונים.

בוקר טוב tsaa53

נחמד לראות אותך בפורום, אני שמחה לענות לשאלתך וגם אשמח אם תמשיכי להכנס אלינו גם להבא.
אנחנו מחוברים למוקד אנוש, אנחנו לא משלמים על הכל, רק מה שמתאים לנו, לבן זוגי יש שעות טיפול מחוק סיעוד, אז תמורת רבע שעה מזה, אנחנו מקבלים את השירות הזה,פעמיים יצא לנו להעזר בהם באמבולנס, שלא עלה לנו, כי זה הסתיים באשפוז וקופ"ח החזירו לנו את הכסף, אף פעם לא שלחו רופא לביקור בית, העדיפו מיד לשלוח אמבולנס, הם גם נותנים תמורת תשלום פעוט ועוד רבע שעה משעות הטיפול,שירות של אב קהילה, שאמור לעזור בכל מיני שירותים קטנים בבית ובאמת לפני שנה עזר לי להפטר מקן צרעות, אבל בעצם לרוב, הוא כמעט שלא מגיע אלינו, חוץ מלפני החגים שהוא בא לי להביא לנו לוח שנה, לנו אין פנסיה ולכן אלו הם התנאים שלנו, לאנשים שיש להם עוד הכנסה מלבד קצבת ביטוח לאומי, התשלום הוא אחר ואין לי מושג כמה.

אדזה 900

New member
tsaa53

בוקר טוב טסה וברוכה הבאה,אנחנו מנויים בחברה את שמה אני שולחת לך במסר ,יש להם בעצם את כל התנאים שיש לחברות אחרות ושלא נצטרך אותם.בזמנו היינו מנויים בסקיולייף והם היו משהו,אבל נטלי רכשה אותם וכמובן שהיו שינויים.בכל אופן בפעמים שהיינו צריכים אותם הם היו בסדר גמור,פעם לא הרגשתי טוב והם נתנו לי הנחיות והיו איתי בקשר טלפוני עד שהרופא הגיע וזה היה די מהיר.יש לי טלפון ולחצני מצוקה בבית וגם שעון על היד.מידי פעם אני בודקת איתם את מכשירי המצוקה והמענה מהיר ואדיב.
נשמח אם תעדכני אותנו במה בחרת -

אדזה 900

New member
טסה

קראתי עכשיו את התגובה שלי וגיליתי שלא מחקתי בגוף ההודעה את שם החברה,ונדמה לי שלא הייתי אמורה להזכיר אותה פה.לכן שלחתי מסר,מצטערת על הטעות שלי.ביייייייי.

אדזה 900

New member
ציפילע

בוקר טוב,את הרי וותיקה בפורום מה את אומרת,האם אנו רשאים להזכיר את שמות החברה? מצטערת על חוסר תשומת הלב שלי לנושא.

tsaa53

New member
מוקד רפואי

בינתיים אוספת מידע וכאשר אחליט איידע כאן.

סימאורה

New member
בקר טוב ליום ראשון

טסה
ובהצלחה עם המוקד הרפואי שלא זנדקק לו ואם
כן אז שיהיה אחד עם שרות טוב ולא יקר,הדסה מזל טוב לאביך
ותרגישי טוב, ציפי
לאורי בבריאות ובטוב , אדזה לפעמים טוב
להיות בשקט שלך ובלי אורחים אז עם כל המטלות מסביב, יש
אפשרות לנוח , לא כך שמארחים, יצחק תודה על פרשת השבוע,
ביום חמישי הייתה אזכרה של החודש של חמותי, קצת התלבטתי
עם לנסוע כי זה היה במושב וצריך רכבת ועוד והיות וזאת
פעם ראשונה שאני נוסעת רחוק מאז שחליתי לא ידעתי
איך ארגיש, אזרתי אומץ, ונסעתי עם רכבת ישירה לשדרות
עם ההליכון אנשים עזרו לי, לעלות ולרדת כי הוא קצת כבד,
בקטעים האלה את רואה את עם ישראל היפה , בשדרות
הגיעה כלתי עם הנכדה המקסימה שלי שלא ראיתי אותה כבר כ-
חודשיים וחצי , כל פעם את רואה את ההתפתחות שלה
קצת מקשקשת יותר שיניים, אופי, קצת סופרת, בקיצור
מתחילם לראות אשה קטנה היא שנה ושמונה חודשים.
והיא קפצה לחותנת לזמן קצר היה נחמד להפגש גם
אתה, ולבסוף למושב, נפגשתי עם המשפחה , בסוף
הערב רציתי לחזור אבל בני לא הסכים וישנתי אצלם,
רציתי לחזור למחרת בשישי, אבל אז הם החליטו שהם
יעברו את השבת בבית, אז נשארתי לסוף השבוע
היה מאוד נחמד,ובני היה צריך להיות באזור פ"ת
אז חזרתי איתו היום, אפילו הספקתי להגיע לפני
המטפלת,שהגיעה ב- 9.00 .
שמתי לב בזמן האחרון שיעלי לא בפורום מה קורה.?
יעלי תכנסי לפורום את חסרה.!!!!
אז שיהיה שבוע טוב שקט עם הרבה בריאות
ורק דברים טובים.

אדזה

את צודקת, לא חשבתי הרבה והגבתי עם כוונה טובה, אז באמת אסור לעשות
פרסומות, אני מקווה שלא יענישו אותי על זה,
היום אני בדיכי מכמה סיבות וגם עכשיו אני מאד עייפה מהתרוצצויות, אז לא
אשתף בפורום, אולי מחר, אם ארגיש יותר טוב.
סימה, שמחתי לקרוא מה שכתבת.
שבוע טוב

אדזה 900

New member
סימאורה

איזה כף לך שנהנית,יש לנו חתונה בתחילת החודש הבא במשפחהבאיזשהו מושב שאני לא זוכרת כרגע את שמו בעמק יזרעאל.יש לי את כל ההתלבטויות והסיבות שבעולם כדי לא לנסוע,זה כבר לא לגילנו ולמצבנו הפיזי להתחיל עם טלטולי הדרך(מגיע לך צל"ש) אין לי פשוט כוחות לזה.אני מאחלת לזוג הצעיר את כל הטוב שבעולם ואני בטוחה שיהיו להם הרבה אורחים,ואנחנו נהיה בקשר טלפוני,ונשלח להם את מה שאנחנו מוצאים לנכון לשלוח והם שישלחו לנו תמונות,אנחנו נסתפק לעת עתה בזה.

אדזה 900

New member
הפגישה

היום לקחתי פסק זמן מבעלי ונסעתי לקניון להיפגש עם חברה שכבר לא ראיתי אותה חצי שנה,ישבנו על כוס קפה והלשון שלנו לא הפסיקה לקשקש כל הזמן על כל מה שהחסרנו ועבר עלינו - כי גם בעלה לא במיטבו.בקיצור הוצאנו הכל מה שלא יכולנו לעשות טלפונית,אני לא יודעת איך היא הרגישה אחרי הפגישה אבל אני הרגשתי הקלה לא נורמלית אחרי הדמעות ששפכתי.לא לפני כל אחד אפשר לעשות זאת רק בפני חברות אמיתית ניתן להתפרק כך.עכשיו אני ניגשת עם מרץ חדש ומקווה שזה ילווה אותי בהמשך.ועל זה שרנו פעם-הפגישה,הפגישה שכזאת ......

למעלה