המלצה למזון לחתולי רחוב?

Crimsסn

New member
המלצה למזון לחתולי רחוב?

אני מחפשת המלצה למזון יבש לחתולי רחוב.. שיהיה כמה שיותר איכותי, וטעים, עד היום האכלתי בג'ורג'י, אני יודעת שהוא לא משהו..
רצוי שק לא ענק מדיי , אם יש 10 קילו, גג 15, לא של ה20.. אין לי כל כךך הרבה חתולים להאכיל
איזה מזונות מומלצים כיום?
מתכננת להזמין מפט פוינט, גג לחיות, פט פלנט או כל אתר אחר שעושה משלוחים חינם במרכז
תודה!

dimitrygo

Active member
מנהל
הבעיה ששקים בינוניים עולים כמו שקים גדולים

ופשוט חבל על הכסף. אז אולי תמצאי מישהו להתחלק איתו או תתרמי חלק מהמזון לעמותה.

מהמבחר שיש היום אני מציע לך על אולטרה קט או בלו קט (הם אמורים להיות זהים או לפחות מאוד דומים) מגג לחיות. אגב לגולשי תפוז יש אצלם הנחה של 10%.

Crimsסn

New member
מעולה, אני אזמין את אחד מהם

אני אתחלק חצי חצי עם שכן שלי, אין בעיה..
איך אני מקבלת את ההנחה?

תודה רבה!

yekantalisa

New member
לא ידעתי לגבי ההנחה.. תודה :_) בלו קט-

בחודש שעבר קניתי ב. קט משום שהג'ורג'י בדיוק אזל להם. המפונדרקים עשו טובה!! לא אוהבים אותו. חזרתי לג'ורג'י.
גג לחיות מקסימים, בהשוואה לחנות היקרה הסמוכה אלינו. מצ'פרים בעכברים ומעדנים
."לפנק-לפנק" - שחוק אך נכון...

dimitrygo

Active member
מנהל
ג'ורג'י זה ממש ג'אנק פוד, תנסי אולי משהו אחר

yekantalisa

New member
באותו טווח מחירים? לא יכולה לרכוש מזון יקר לח

לחצריסטים.

dimitrygo

Active member
מנהל
תנסי אולטרה קט או בלו קט, מקסימום תחליפי אותם

חזרה לג'ורג'י.

Norma Desmond

New member
איזה יופי, לא שמעתי על החנות הזו עד היום

נכנסתי עכשיו לאתר שלהם ונראה שיש להם את כל המוצרים שאני צריכה, ובמחירים הכי זולים שמצאתי! (עוד לפני ה10% הנחה שכתבת עליה)

מגניב, תודה על ההמלצה (גם אם היא לא הייתה מיועדת בכלל אלי
)
מבאס שבדיוק בשישי הזמנתי כמה דברים מחנות אחרת...

Norma Desmond

New member
מנצל"שת ממש באותו נושא- אוכל לחתולי רחוב

איך הייתם מדרגים את פריסקיז ולה קט כאוכל לחתולי רחוב, לעומת ההמלצות שהיו פה, (אולטרא קט ובלו קט)?
העניין הוא שאני מאכילה 3 חתולי רחוב (מידי פעם מגיע איזה חתול אקראי שכמובן מקבל גם הוא אוכל, ולפעמים אני סתם מחלקת לחתולים שאני פוגשת ברחוב, אבל בעקרון יש רק 3 קבועים) ולקנות שקים של 15-20 ק"ג בשבילם זה קצת מיותר (וסביר להניח שעד שאסיים שק האוכל כבר לא יהיה טרי)
עד היום קניתי שקים של 3-4 קילו וזה החזיק חודש פלוס מינוס (מאכילה פעם ביום). אין משהו באמצע מבחינת שקי אוכל לא יקרים- לחתולי רחוב, וכן איכותיים יחסית, אבל עד 8 ק"ג נניח?

מצטרפת לשאלה של נורמה..

אני גם מאכילה רק אמא ואת שלושת גוריה ועושה הפרדה בינם לבין שני החתולים הביתיים שלי. לחתולים שלי אני נותנת טכניקל ולחתולי רחוב קניתי פריסקיז 7 קילו..האם יש אוכל יותר מומלץ לחתולי רחוב? אין לי עם מי להתחלק ככה שלא נראה לי כדאי לקנות את השקים הגדולים..

dimitrygo

Active member
מנהל
פריסקיז אני לא כ"כ אוהב, הוא גם לא איכותי

במיוחד, גם מכיל צבעי מאכל וגם מפוצץ בחומרי טעם וריח.

dimitrygo

Active member
מנהל
מזון שנמכר במגה אמור להיות זהה לאולטרה קט

לה קט לגורים זה מזון לא רע, יותר טוב מאולטרה קט אפילו. אלה שקים קטנים. לה קט באריזה של 9 ק"ג (שזה למעשה 3 שקים נפרדים של 3 ק"ג) הוא סביר.

Norma Desmond

New member
לה קט לגורים= כמזון קבוע לחתולים בוגרים?

אני מניחה שמדובר במזון עשיר יותר כאשר הוא לגורים. זה בסדר כמזון קבוע לחתולים בוגרים?

dimitrygo

Active member
מנהל
אנחנו מדברים על פעם ביום כמות לא גדולה, נכון?

לא צריכה להיות שום בעיה עם זה, להפך - כמה שיותר עשיר כך יותר טוב.

Norma Desmond

New member
אם כבר סופרים- מה עם המזון של שופרסל?

במגה לא יוצא לי לקנות. בשופרסל כן, ופעם האכלתי את חתולי הרחוב במזון הזה, אבל חששתי שהוא מאיכות ירודה יותר מלה קט ופריסקיז

מה דעתכם?

dimitrygo

Active member
מנהל
בשופרסל יש שני מזונות - באריזה כחולה ובאריזה

שחורה. האחרון בכלל על הפנים, הראשון קצת יותר טוב אבל גרוע מלה קט רגיל (לא לגורים).

gerbibik

New member
אני קונה בד"כ את האוכל של מגה

שמח לשמוע שהוא זהה לאולטרה קט, מחזיק באוטו שק עם כוס חד פעמית, וכשמגיע הביתה/ לאזור עם חתולי רחוב, מפזר להם מזון יבש... בכל אזור יש שכנה טובה שאחראית על המים.

למעלה