המלצה למחבת חשמלית

Gabriel669

New member
המלצה למחבת חשמלית

שלום לכולם, זה כמה חודשים שאני עוקב אחרי הפורום ויש לי שאלה. אני מחפש מחבת חשמלית לבישול, לא לבישול איטי, אז ככה: מצאתי כמה דגמים, של מורפי ריצ'ארדס למשל, אבל אני מחפש מחבת חשמלית שיהיה אפשר לבשל בה פסטה למשל, כלומר להביא לרתיחה של מים, אני לא יודע אם מה שמצאתי עושה את זה. כמו כן אני רוצה שבסיס המחבת יאפשר הנחת סירים לבישול כמו על גז או פלטה חשמלית רגילה. ראיתי משהו בערוץ הקניות, אבל אני לא מוצא את הדגם. אני מאד יודה אם מישהוא יעזור לי. תודה, גבריאל.

למה לא פלטה חשמלית?

לדעתי אתה סתם מגביל את עצמך. פלטה חשמלית עם מחבת/סיר/וכו' רגילים יעשו בדיוק אותה עבודה בפחות כסף ויתנו לך יותר גמישות. פלטה חשמלית פשוטה הרבה יותר זולה, והמשוכללות שבהן אף שולטות בחום ובזמן הבישול במדויק.

Gabriel669

New member
תודה

תודה, עבל למה מגביל ? המחבת החשמלית היא גם מולטי שף בפני עצמה אני גם לא כל כך אוהב פלטות חשמליות S:

למה מגביל?

"למען הגילוי הנאות", כמו שאומרים, הח"מ אינו עובד בשנתיים האחרונות עם פלטה/כירה/מחבת חשמלית, אלא רק עם גז. בוא נחשוב יחד... מה זו בעצם מחבת חשמלית? פלטה חשמלית עם טרמוסטט מאיכות בינונית ומטה, עליה מונחת מחבת מתכת מצופה בחומר המונע הידבקות. השילוב הנ"ל מצטיין במראה הרבה יותר סקסי מאשר הצירוף פלטה חשמלית רגילה + מחבת רגילה, וכן בשלל שמות וכינויים אשר חלקם מהווים הברקה שיווקית, כמו "מולטי שף" (מה זה בעצם? אם תבשל במחבת הזו תהיה מוכשר כמו 3 שפים?) אז למה מגביל? בראש ובראשונה אתה די מוגבל למחבת המסופקת עם הפלטה, בשל ההתאמה הפיזית. "מחבתי פלא" המאפשרים לך לעבוד עם כלי מתכת כרצונך הם בעצם פלטות חשמליות, אז למה לשלם יותר? שנית, מעטים המחבתים (או מעטות המחבתות?) המגיעים עם ציפוי מקורי של דו-פונט. והם גם עולים הרבה יותר. מנסיוני, מרבית הציפויים האחרים אינם מחזיקים מעמד זמן רב. ומה האלטרנטיבה? פלטה חשמלית: החל מהפשוטות ביותר בכמה עשרות שקלים, ועד לפלטות הלוגן בכמה מאות שקלים. באמצע יש גם פלטות "רגילות" (גוף חימום) עם טרמוסטט מדויק. אני רוצה להדגיש שאין לי דבר וחצי דבר נגד מחבת חשמלית, מולטי שף, מחבת פלא וכל שאר מכשירים דומים, אלא שנראה לי שכמו עם כמעט כל דבר אופנתי יחס התמורה למחיר הוא לא כדאי, או במילים פשוטות: הסוחרים עושים כאן קופה נאה למדי על חשבון הקונים התמימים.

למעלה