המלצה למילונים

מ ס ט י ק

New member
המלצה למילונים

אני ניגשת לבחינת הבגרות בתרגום בסוף אפריל ורציתי לדעת איזו מילונים אתם ממליצים, אני יכולה להשתמש עם כל מילון. גם מילונים של מילים נרדפות וכו´ פשוט מילונים מומלצים.. תודה מראש!

קחי את "מילה במילה"

של אבניאון מאיתאב בית הוצאה לאור. מילים נרדפות בעברית. אם זה יעזור...

מ ס ט י ק

New member
לא.. אני צריכה באנגלית..

אבל תודה בכל אופן, למישהו יש עוד המלצות למילון? מה, כאשר אתם מתרגמים אתם לא משתמשים לפעמים במילון?

מילונים מומלצים:

שלום לך, הנה כמה מילונים מומלצים לשימוש בכלל, מקווה שגם לבגרות (אנגלי-אנגלי): 1. Oxford Dictionary concise 2. Dictionary of idioms - Cobuils Series 3. Phrasal Verbs - Cobuils Series מקווה שעזרתי! שיהיה לך חג שמח! אסנת

מילונים אנגליים-עבריים

1. ראובן אלקלעי. מילון עברי-אנגלי אנגלי-עברי שלם. (3 כרכים) מאוד מומלץ! 2. שמשון ענבל. מילון עברי-אנגלי אנגלי-עברי לשנות האלפיים. הוצאת זק. 3. שמעון זילברמן. מילון אנגלי-עברי עברי-אנגלי עדכני. (כריכה רכה בורדו) מקווה שעזרתי וחג שמח! אסנת

מ ס ט י ק

New member
אני לא יודעת אם זה שווה...

יש לי גם ככה הרבה יחידות.. אני עושה 15 יחידות מחשבים ככה שבין כה וכה יש לי יותר ממה שאני צריכה. אני חושבת שזה שווה מכיוון שזה מגדיל את אוצר המילים באנגלית. מה שלא שווה בשתי יחידות האלו הוא שאני צריכה להישאר בבית ספר שעתיים (יש לי חלון) בשביל ללמוד שעה תרגום. הנושא מעניין, אז אולי זה קצת שווה. בקיצר, תבחרו את המקצוע אם זה מעניין אותכם ואם יש לכם מספיק יחידות גם ככה כדי שאם זה לא יעניין אותכם תוכלו לפרוש ויהיו לכם מספיק יחידות בשביל תעודת בגרות.

למעלה