|המלצה למי יש נסיון עם מנוגון

נוג

New member
|המלצה למי יש נסיון עם מנוגון

בוקר טוב, עדכון קצר, המכשפה עשתה טובה והגיעה, הייתי אצל הרופא אתמול והיום אנחנו חוזרים להזריק רק בפעם זה מנוגון ולא היודענו גונל פ. אשמח לקבל המלצות, וטיפים להזרקה, האם לשים קרח או לחמם את החומר או את הישבן וכו´. אני מתחילה עם שני אמפולות ליום, יום א´ מעקב זקיקים. בתקווה שתהיה אז תגובה או תגובונת. תחזיקו לי אצבעות. הפעם החצי השני שלי, לא יתחמק מלהזריק. הרופא והאחות לא ממליצים שאזריק לבד לשריר בצד של הירך יום נעים לכולן
נוג

אפרת**

New member
נוג

אני מזריקה איזהשהו שילוב של מונגון וגונאל F. את שניהם אפשר להזריק תת עורי. וזה הרבה יותר קל ופשוט ולדעתי גם פחות מורגש. אבל אפשר גם להזריק בשריר (בטוסיק) כעקרון בכל זריקה אני נוהגת לחמם טיפ טיפה את הממס (רק להחזיק את הממס כמה דקות בחום הידיים) - ואז זה באמת פחות מורגש. לי היה לפעמים אחרי ההזרקה של המנוגון מין תחושות של עקצוץ ומין גרוד כזה אחרי ההזרקה. לא ניסיתי לשים קרח. פשוט לא נגעתי בזה למרות שטיפה גירד... המון הצלחה
אפרת.

love joy

New member
אני כרגע מזריקה מונוגון ../images/Emo3.gif

אני מזריקה 2 וחצי אמפולות בבטן. ביומים הראשונים זה עשה לי קצת אדמומיות, עקצוץ ובצקת קטנה ובמקום ההזרקה, אבל אחרי יומים הכל עבר. האחות אמרה לי שייתכן שזו הייתה תגובה אלרגית של העור! אני לא יודעת לגבי הזרקה לשריר, אבל לבטן זה ממש קל. המון בהצלחה. LOVE JOY

oritgz

New member
גם אני מזריקה עכשיו מונוגון ../images/Emo12.gif

ולא ידעתי שאפשר בבטן. בפעם הראשונה אחות הזריקה לי בישבן ובIVF הזה בעלי מזריק לי. אני יודעת שבפעם הקודמת אחת האחיות שמה לי משהו חם כדי לרקח את הכאבים אחרי זמן ממושך של זריקות. בהצלחה

..נעמה

New member
גם אני גם אני ../images/Emo68.gif

החודש זה הטיפול השני עם מנוגון. בחודש שעבר הזרקתי לבטן והיה פשוט וקל. החודש בן זוגי היקר מזריק לי ע"פ בקשת הרופאה, וזו הרגשה נהדרת - הזוגיות פשוט פורחת! (בקרוב נראה מה השחלות שלי יגידו) אבל אין כמו לעשות את זה לבד - תיק תק! בירך נראה לי שלא ההייתי מצליחה להרפות את השריר ובבטן יש צמיגונים משוחררים. בהצלחה

נועם@בת

New member
אני הזרקתי מנוגן לבטן

ואפשר גם לירך. להמיס שתי אמפולות מנוגון באמפולה אחת של ממס. לחמם את הממס לפני הערבוב- שיהיה בטמפרטורת גוף ואולי טיפה יותר (לא ממש חם). אני הייתי מחממת בתוך אגרוף קמוץ, או צמוד לכוס הקפה שלי על השולחן. בימים הראשונים היתה לי אדמומיות, אחרי כן חלפה לה ונעלמה. בהצלחה נועם

נוג

New member
../images/Emo51.gif על התגובות

אני כבר אחרי הזריקה הראשונה, שאלתי אם אפשר לעשות את הזריקה תת עורית אבל ההמלצה של הרופא והאחות לעשות בישבן וכך עשינו. אז קצת כאוב, ומעקצץ אבל לא נורא, מה לא עושים בשביל . . נוג

yaelhul

New member
היי נוג

בימים הראשונים בהם הזרקתי מנוגון היה לי כתם אדום מסביב למקום ההזרקה. זה עבר רק אחרי כ-5 זריקות. בנוסף - השחלות מאד כאבו כחצי שעה אחרי הזריקה למשך כשעה. גם זה קרה רק בימים הראשונים. אני משערת שהגוף היה צריך להתרגל לחומר. פרט לזה - לא חימום ולא קרור. רק להזריק (אני הזרקתי בישבן). שיהיה לך בקלות, והעיקר - בהצלחה. יעל

סיגל 01

New member
ואלו הן המלצותי:

רצוי מאד שהמזריק יהיה בן זוגך. זה תמיד נותן הרגשה יותר טובה. לי הוזרק בישבן, רצוי לחטא את האיזור עם מעט אלכוהול, שהאחות בקופה תוכל לתת לך. אח"כ תלחצי מעט על המקום (במעין תנועות ערבוב על מנת שלא יווצר גודש). זהו. לא כואב במיוחד, לא נעים במיוחד, אבל מה שחשוב זה שבסופו של דבר יהיה "פירות" יפים. בהצלחה לך.

למעלה