יפה כתבת , " למי שסובל את התוצאה." ובכך הזכרת לי נשכחות:
בתחילת הדיאטה לסוכרת, המליצו לי על לחם -פשתן ,מהסיבה שהוא דל -בפחמימות (פחמימה אחת בלבד לפרוסה.)
הרעיון נשמע לי מעולה ,ולאחר שקניתי הוא לא היה אכיל בכלל , רק הריח שלו גרם לי לחלחלה,
בכול זאת חשבתי לנצל אותו כפירורי -לחם לקציצות, ולכן טחנתי אותו היטב לפירורים , והוספתי לקציצות,
אבל זה לא פתר את הבעייה : הריח והטעם היו דומיננטים מאוד ום הקציצות לאא היו אכילות,הכנסתי אותם לרוטב עגבניות של פסטה,גם כאן זה לא עבד.
אבל במחשבה שנייה , אם הלחם העשוי פשתן מיוצר ונמכר מדי יום במשך שנים בישראל ,כנראה שבכל זאת יש עדיין כאלה שרוכשים אותו.