המלצה למי שלא מכיר - רדיו אינטרנט

alonhzn

New member
המלצה למי שלא מכיר - רדיו אינטרנט

בעקבות שאלה של רן בפורום, (האם ניתן לשמוע רדיו בפאלם?) נתתי שם של תוכנה שאני מכיר שיכולה להשמיע מאות תחנות רדיו אינטרנט ישירות לפאלם שנקראת pocket tunes. האמת שעד היום לא ניסיתי אותה כי היו לי ספקות בקשר לביצועים של האינטרנט האלחוטי והרציפות של המוזיקה המשודרת. היום ניסיתי את התוכנה - תרשו לי להתלהב!! התוכנה הזו מעולה!! אחרי שמתקינים אותה, גולשים לאתר שיש בו רשימת תחנות רדיו דרך דפדפן האינטרנט שלכם, לוחצים על קישור ותוך שנייה התחנה מתחילה להשמיע מוזיקה! אני עובד עם T3 בחיבור bluetooth לאינטרנט אל-חוטי ולכן בוודאי ובוודאי שזה יעבוד על חיבור wifi. נ.ב. בעקבות כך, הוספתי קישורים לאתרים המכילים רשימות של תחנות רדיו-אינטרנט בדף הבית לפאלם: http://alonhzn.googlepages.com/am.html

alonhzn

New member
הוא דווקא כן מופיע....

תחת RSS! אם לPDACE היתה גרסת פאלם הוא גם היה מופיע תחת "קישורים רגילים"

alonhzn

New member
אף אחת מהתחנות שבדף הזה לא עובדות

בפאלם! אבל אני אשאיר את הקישור לטובת משתמשי פוקט כמובן!

alonhzn

New member
פשוט לוחצים עליה בדפדפן

כנס לshoutcast, זה עובד הכי טוב משם. הנפח תלוי באיכות התחנה המשודרת.... אבל זה לא משנה, זה לא נאגר בפאלם בכל מקרה.

alonhzn

New member
הוספתי אותו בינתיים

אבל הוא נראה ממש רע בפאלם... אם הדף בית יהיה עמוס, אתרים כאלה יהיו הראשונים ללכת... שימי לב שגם אין קישור לאתר שלי מהדף בית כך שזה לא משהו אישי....

איך אפשר לשמוע רשת ב' בפאלם?

או גלי צה"ל? מדוע הרשימה שאיילת מרפה של אתרים שניתן לשמוע דרך PDA אינם עובדים דרך הפאלם?

AYELET1

New member
אני חושבת שזה בגלל שמדובר

בסטרימינג. כנראה התוכנה "של אלון" איננה תומכת בסטרימינג

alonhzn

New member
הסברים והבהרות

התוכנה בהחלט תומכת בstreaming למעשה כל רדיו אינטרנט הוא סטרימינג... אבל התחנות באתר של איילת מראות תחנות רדיו שעובדות עם תוכנת mediaplayer וכאלה אינן נתמכות ע"י התוכנה בפאלם. התוכנה של הפאלם תומכת בסטרימינג של winamp שניתן להגיע אליו מן הקישורים שנתתי.

alonhzn

New member
הסבר ללא מונחים טכניים:

למיטב ידיעתי, לא ניתן לשמוע את התחנות גלגל"צ, רשת ב' וכולי... במכשירי פאלם (מכשירים של חברת palm). הtreo 650 הינו מכשיר של פאלם. לכן עד כמה שידוע לי, לא ניתן לשמוע בו את התחנות הישראליות הנ"ל אלא "רק" מאות תחנות אחרות שניתן למצוא באתר הזה: http://www.shoutcast.com/

yoovee

New member
לפי האתר שאלון נתן התשובה פשוטה -

תחנות הרדיו הישראליות האלו לא טרחו לשדר את עצמן בפורמט הזה. ת'כלס, אם אני זוכר נכון לגבי ה-ShoutCast, כל אחד (you included) יכול להקים ShoutCast Server פרטי בבית שישדר מה שבא לו, בלי יותר מידי מאמץ/משאבים. אאל"ט כל המידע מצוי באתר של WINAMP. אני מצטער שאני לא יכול לפרט יותר בהרחבה, אני פשוט יודע במעורפל שטכנית האפשרות קיימת, אבל מעולם לא חקרתי אפילו בכיוון.

למעלה