המלצה למי שלא צימחוני,ותוספות ירקות אפויים לצימחונים,,,,
מתכון לפרגיות במשרה :
לערבב בתבנית פיירקס את המשרה הבא:
1/3 כוס שמן -זית,
כפית גריל עוף
כף פפריקה -מתוקה
כפית שום כתוש
1/3 כפית מלח
2 ענפים עלי -תימין ,או רוזמרין.
ההכנה :
מניחים את נתחי - הפרגיות בתוך התבנית עם המשרה,
מברישים מ-2 הצדדים אחרי 2 דקות הופכים לצד השני,שהנתחים יהיו משוחים בנדיבות בשכבת המשרה.
מכסים במכסה ושומרים במקרר 2 -3 שעות.
לאחר מכן,מוציאים מהמקרר ומניחים מעל הכול 2 ענפי תימין ,או רוזמרין,
מכוונים את חום התנור ל- 175 מעלות ואופים במשך -25 דקות מכול צד.
ומכבים את התנור ,משאירים סגור לעוד 15 דקות,וזה מוכן.
מתקבלים נתחים עסיסיים וטעימים במיוחד.
************************************************************************
בנוסף,המלצה לתוספת דלת-פחמימות,שמתאימה גם לצימחונים:
לחתוך 2 יחידות קולרבי לפרוסות ,ואותם לחתוך לרצועות עבות ,כמו צ'יפס,
2 כוסות פרחי -כרובית ,או ברוקולי קפוא,להניח בתבנית עם ניר -אפייה משומן.
למרוח את הירקות בשמן ,מלח, ומעט פפריקה,
לאפות בחום בינוני עד להשחמה וריכוך .(אפשר גם בתבנית חד-פעמית).
את פרחי ברוקולי-הקפואים,להניח בקערת מי-ברז ל-5 דקות ,להפשרת הקרח.
בריא וטעים.
מתכון לפרגיות במשרה :
לערבב בתבנית פיירקס את המשרה הבא:
1/3 כוס שמן -זית,
כפית גריל עוף
כף פפריקה -מתוקה
כפית שום כתוש
1/3 כפית מלח
2 ענפים עלי -תימין ,או רוזמרין.
ההכנה :
מניחים את נתחי - הפרגיות בתוך התבנית עם המשרה,
מברישים מ-2 הצדדים אחרי 2 דקות הופכים לצד השני,שהנתחים יהיו משוחים בנדיבות בשכבת המשרה.
מכסים במכסה ושומרים במקרר 2 -3 שעות.
לאחר מכן,מוציאים מהמקרר ומניחים מעל הכול 2 ענפי תימין ,או רוזמרין,
מכוונים את חום התנור ל- 175 מעלות ואופים במשך -25 דקות מכול צד.
ומכבים את התנור ,משאירים סגור לעוד 15 דקות,וזה מוכן.
מתקבלים נתחים עסיסיים וטעימים במיוחד.
************************************************************************
בנוסף,המלצה לתוספת דלת-פחמימות,שמתאימה גם לצימחונים:
לחתוך 2 יחידות קולרבי לפרוסות ,ואותם לחתוך לרצועות עבות ,כמו צ'יפס,
2 כוסות פרחי -כרובית ,או ברוקולי קפוא,להניח בתבנית עם ניר -אפייה משומן.
למרוח את הירקות בשמן ,מלח, ומעט פפריקה,
לאפות בחום בינוני עד להשחמה וריכוך .(אפשר גם בתבנית חד-פעמית).
את פרחי ברוקולי-הקפואים,להניח בקערת מי-ברז ל-5 דקות ,להפשרת הקרח.
בריא וטעים.