יכול קצת לנסות לעזור בתהליך..
לגבי מכונה מסוימת, אין לי שמץ בעיקר כי אין לי כזו
אבל כאחד שהתחבט ומתחבט ברצון לקנות, יש לי מעט ידע שאולי יכול לעזור.
קודם כל, ההחלטה בין קפסולות לקפה טרי. אני בעד האפשרות השנייה, אמנם זה דורש קצת יותר עבודה ולרוב מדובר במכונות מעט יקרות יותר אבל זה מוזיל את השימוש היומיומי ונוטן את האפשרות לגוון.
דבר שני, לאחר שהחלטת על הכיוון- מתוך הבנה שמדובר במכונה לאדם פרטי, שימי לב ל"בר" שזה בעצם לחץ המים\אויר שנותן לך את האפשרות להקציף חלב בצורה סבירה, רצוי שהוא יהיה 15+.
ולבסוף, שימי לב אם מדובר במכונה שמתחברת לברז או שממלאים בה מים ובמידה וממלאים בה לכמה כוסות היא מספיקה, ומה פחות או יותר הזמן שלוקח לה להתחמם (לא קריטי אבל רצוי לדעת) כי זה יכול לבאס לחכות למכונה להתחמם או למלא בה מים בין כוס לכוס...
בהצלחה