המלצה למכונת תפירה

PooMiKiT

New member
המלצה למכונת תפירה

היי, אני מעוניינת לעבוד עם טלאים, ומחפשת מכונת תפירה לקנייה. מה חשוב לדעתכן מבחינת פונקציות שיהיה במכונה? ואם מישהי ממליצה על דגם ספציפי? תודה

Miss Moo

New member
ברוכה הבאה!

אהבתי את הניק :)

קודם כל מה שחשוב במכונת לשימוש לטלאים שתהיה חזקה (במיוחד אם את עושה תיפורים של שכבות)...
יש למכונות הרבה פונקציות שהשאלה היא אם הן חשובות לך או לא- תכי רקמה, למשל (סוגי תפרים זאת אומרת), משקל (האם את מתניידת איתה או לא), ואני חושבת שקודם כל הכי חשוב הוא להגדיר מה התקציב שלך, ואז לפי זה לבחון אפשרויות, כי אפשר לקנות בארץ ואפשר להזמין מחו"ל (שיוצא הרבה פעמים משמעותית יותר זול אבל אין אחריות), הקיצר- לא מעט משתנים...

בנוסף- אם תגידי מאיזה איזור את בארץ, יש פה בנות שיוכלו להמליץ על מרכזי תפירה/חנויות, כדי שגם אם את לא קונה שם ובסוף מחליטה להזמין מחו"ל- תגשי להתנסות בדגמים שונים ולקבל תמונה יותר מדויקת של מה את רוצה...

PooMiKiT

New member
תודה תודה כיף להצטרף

אני גרה בדרום- באר שבע.
אם מישהי מכירה מקום מומלץ.
התקציב שלי שלי הוא בסביבות 2000 שח.

justmom

New member
לא כך כך מבחינת פונקציות,

אבל מבחינת תיפורי מכונה (לא שאני עושה את זה, אבל קראתי מספיק
) די חשוב שהמפתח בין החלק של המחט לבין ה"צוואר" של המכונה יהיה רחב יחסית, כדי להכיל את השמיכה המגולגלגת בזמן שעושים עליה תיפורים.

עירית32

New member
מכונה לתפירת טלאים

בשביל לעשות עבודות טלאים בעצם צריך רק תפר ישר, אז אין צורך אמיתי בכל מיני תפרים מעוצבים שמנסים למכור במיוחד עבור קווילט (אלא אם עושים crazy quilt).
את צריכה מכונה חזקה, עם מרחק כמה שיותר גדול בין המחט לגוף המכונה. את צריכה רגל הולכת ורגל לרקמה חופשית (לשני סגנונות התיפורים) ורגל 1/4 אינץ' (או שזה יהיה הגודל של הרגל הסטנדרטית של המכונה),
כך שאת צריכה מכונה שהרגליות האלו יבואו איתה (נדיר) או שלפחות לא יעלו הון תועפות כמו בברנינה (שהיא אחלה מכונה, אבל העלויות גבוהות מאוד).

למעלה