המלצה למכשיר הקלטה

pumeky

New member
המלצה למכשיר הקלטה

שלום לכולם, אני מחפשת המלצות לטייפ מנהלים להקלטת הרצאות. למי שיש ניסיון עם טייפים דיגיטליים טובים אשמח לקבל המלצות... אם יש מכשירים המשולבים עם זיכרון נייד וmp3 ... זה הרבה יותר טוב.

SHIR2003

New member
iriver-799

יש לו נפח של 1 ג'יגה ניתן להגדיר בו איכויות הקלטה והוא מקליט מצוין בהרצאות (מניסיון...) באיכות הטובה ביותר ניתן להכניס מעל 17 שעות של הקלטה ואת לא חייבת לרוקן אותו מיד בסוף כל יום לימודים. חוץ מזה יש לו יציאת line in ואת יכולה לחבר לו מיקרופון חיצוני, גם בלי זה הוא מאד רגיש אני לא השתמשתי בחיצוני. בקיצור, מכשיר מומלץ!

TheRealDeal

New member
לא כדאי לדעתי...

הIFP מקליט הרבה מאוד רעשי רקע, לא נראה לי שכדאי לקנות אותו בתור מכשיר הקלטה.. לנגנים של IAUDIO יש איכות הקלטה טובה יותר.. אבל אני חושב שכדאי פשוט לקנות טייפ מנהלים. אולימפוס היא חברה טובה לכאלה, לפי מה שהבנתי.. כדאי גם לערוך חיפוש בפורום.. נשאל כבר הרבה פעמים

SHIR2003

New member
אתה צודק לגבי רעשי הרקע אבל העיקר

שהדיבור מובן ולא צריך לנחש כל מילה שנייה. אני לא יודעת איזו הקלטה שמעת אבל יש אולמות עם אקוסטיקה גרועה וזה מאד בעייתי לכל מקליט. אם רוצים הקלטה ממש מקצועית אז לא ה-ifp ולא טייפ מנהלים יעשו את העבודה. בקשר לאולימפוס ושאר הטייפים למיניהם הם מקליטים מעט זמן יחסית ל-MP3 ובאותה איכות אבל זו דעתי האישית בלבד.

gt-master

New member
לא נכון

ה IFP מקליט מצויין.רעשי רקע? הוא מקליט כל מה שזז לכן הוא טוב. לפי מה שקראתי לIAUDIO איכות הקלטה פחותה משל האיריבר. טייפ מנהלים?מה זה ? אתה מתכוון מכשיר על קלטות סלילים? ה IFP מקליט באותה רמה כמו כל טייפ קלטות ולדעתי יותר טוב כי יש אפשרות לקבוע איכות,ניתן לחבר מיק' חיצוני ולכוון רגישות,מה עוד אפשר לבקש?

qmr

New member
טייפ מנהלים איכותי במחיר טוב מזאפ

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=39812

למעלה