המלצה למלון בירושלים

המלצה למלון בירושלים

קיבלתי אפשרות לבלות עם משפחתי במלון בירושלים למשך מספר ימים (באמצע שבוע, בדצמבר). אנו מחפשים מלון חביב לזוג עם ילד בן שנתיים. המלונות האפשריים הם: שרתון קראון פלאזה רגנסי פנינת ירושלים. מה הטוב ביותר מאפשרויות אלו?

שלגיה ו7

New member
אין כמו ירושלים...

קראון פלאזה -מלון מדהים! אוכל מעולה. ממוקם במרכז העיר , מול בית הכנסת הגדול. ממליצה עליו מאוד. רג'נסי- בהר הצופים. גם מלון טוב, לדעתי פחות טוב מקראון פלאזה. לא כ"כ מתאים לזוג עם ילד. שרטון- לא מכירה, זה "מוריה" לשעבר?

שמר2

New member
פנינת ירושלים

מעבר לזה שהוא מלון טוב, הוא חוויה ירושלמית אמיתית משום שהוא ממש מול חומת העיר העתיקה ועדיין קרוב מאוד למרכז העיר - יש גם בריכה מקורה במלון והוא איכותי באופן כללי. שרתון מלון איכותי מאוד מבחינת האוכל והחדרים וגם המיקום (ליד כיכר ציון- המגיבה הראשונה בילבלה אותו עם קראון פלאזה). אין בו בריכה בחורף אבל הוא משרה אוירה די יוקרתית (בעיקר יהודים אמידים מחו"ל). קראון פלאזה וריג'נסי הם מלונות הרבה יותר עמימיים (במיוחד ריג'נסי) ובעיקר ממוקמים מחוץ למרכז. בכל מקרה קראון עדיף משניהם גם מבחינת המיקום וגם האיכות - חדרים עם נוף מרשים מאוד ובריכה מחוממת. מלון גדול מאוד. בכל מקרה לכי על השניים הראשונים.

שלגיה ו7

New member
קראון פלאזה

נמצא מול בית הכנסת הגדול במרכז העיר. איך יכולתי להתבלבל? התחתנתי שם

שמר2

New member
הכל אפשרי

כנראה שהתרגשת מהחתונה או משהו דומה... קראון פלאזה נמצא מאחורי בנייני האומה. שרתון פלאזה נמצא מול בית הכנסת הגדול.

שלגיה ו7

New member
כן../images/Emo163.gifעברו כבר 7 שנים מאז

משום מה חשבתי שהחליפו לו שם. אז כל מה שכתבתי היה על שרתון. עליו אני ממליצה
(לפחות עכשיו אני אדע איפה בדיוק התחתנתי
(

שרתון פלאזה

הכי שווה לטעמי ומתאים עם ילד בן שנתיים,מהרשימה שציינת...הוא: שרתון פלאזה. גם מבחינת האוכל המושקע גם מבחינת המיקום. הוא ממוקם במרחק הליכה ממרכז העיר, מהעיר העתיקה,מגן הפעמון,מימין משה וכו'. מתחת למלון פרוש גן העצמאות: מרחבים של גינות ודשאים - אם גם יהיה מזג האויר טוב אז זה בכלל מושלם למדיי לטיול עם בן שנתיים להוצאת אנרגיות

הסתייגות מסוימת מהנאמר עד כה

אני חושבת שפנינת ירושלים ושרתון, בגלל המיקום שלהם, פונים יותר לאוכלוסיה דתית-חרדית. יש שמאוד מתלהבים מזה, או לא אכפת להם, ויש שפחות. קראון פלאזה (ואני חושבת שגם ריגנסי) יותר פונים לאוכלוסייה מגוונת. עם-זאת, אין ספק שלשרתון יש מיקום מצויין. ריגנסי קצת רחוק, אז אם אין לכם אוטו, או אם אתם לא מתמצאים בעיר (גם יש עכשיו בניה במרכז העיר שגורמת לפקקים), לא כדאי. ולא לפספס - את גן החיות התנכ"י - כבר מגיל 2 מאוד מתרגשים ממנו - במיוחד מהפילים.

שמר2

New member
היא מדברת על אמצ"ש

באמצע השבוע האוכלוסיה במלונות דומה מאוד ואפילו ה"גלאט כשר" והמקווה שבפנינת ירושלים לא ממש עושים הבדל באוכלוסיה המתארחת.

למעלה