המלצה למלון בקופיפי?

Noga 888

New member
המלצה למלון בקופיפי?

היי, אשמח אם תעזרו לי, כי אני כבר מיואשת. אני חורשת על הרשת כבר שבועיים בניסיון למצוא מלון בקופיפי לסוף החודש. אנחנו זוג (30+) פחות בקטע של מסיבות, ורוצים מלון נחמד ושקט עם חוף צמוד, אבל במרחק הליכה סביר ממרכז העניינים, כדי שיהיה מה לעשות ואיפה לאכול בין הבטן-גב. (על הקבאנה שמעתי דברים איומים מחברה ששהתה שם)
למעט המלונות המרוחקים מהמרכז או אלה היקרים להפליא, כל המלונות שראיתי עד כה זכו לביקורות מזעזעות או ביקורות ישנות מאוד, שלא בטוח אם הן עדכניות.
האם יש למישהו המלצה עדכנית על מלון שקט, נקי ונעים עם חוף פרטי, במרחק סביר מהמרכז, חשוב עם כספת בחדר - ושיהיה במחיר הגיוני?
אגב, כדי לא להיתקע, הזמנתי בינתיים ל-PP VILLA RESORT, שהמחיר שלו היה נסבל באופן יחסי, אבל גם עליו היו ביקורות רעות (בעיקר על אנשי הצוות ומעט על הפסיליטיז) ואני קצת חוששת. מישהו היה לאחרונה ויכול להמליץ/להזהיר?

מלון בקופיפי

קופיפי הוא אי קטן ואין בו מבחר גדול של מלונות, כמו גם, מחירי המלון אינם שווים את התמורה וזאת הסיבה לביקורות שקראת.
מלון מומלץ בקופיפי עם חוף שקט, הממוקם בצד המיזרחי בקצה הצפוני של קופיפי הוא מלון פיפי איילנד וילג׳ ביץ׳ ריזורט.

למעלה