המלצה למסעדה

המלצה למסעדה

הי, אני מחפשת המלצה למסעדה שכל המשפחה תוכל לאכול בה וגם אני - בשרית-צמחונית-טבעונית באזור המרכז, לשבת בצהריים. נראה לי שהכוון האפשרי הוא מסעדה איטלקית (כרגע על הפרק פאפאס או אוסטרה דה פירילה, מישהו מכיר ויכול להמליץ?), אבל אשמח להמלצות נוספות מכל הכוונים והסוגים (כי נמאס לי כל פעם ללכת לאיטלקית).

האמת - ממש בא לי לקחת את כולם למסעדה טבעונית לגמרי, אבל לא בטוחה שיזרמו איתי.. אז בהקשר הזה - מישהו כבר אכל ב"זכאים" ויכול לספק חוות דעת על האוכל? והאם מתאים למשפחה כולה?

בקיצור - אשמח להמלצות לארוחת צהריים של שבת במסעדה טובה.

נטאשKה

New member
צמחוני זה קל

בכל מסעדה רגילה צמחוני ימצא מה לאכול. אחי הקרניסט המושבע רצה ביום ההולדת שלו ללכת למסעדת בשרים ידועה. גם שם מצאתי מה לאכול. נכון שהייתי מעדיפה לא ללכת לשם, אך עשיתי זאת מתוך התחשבות באחי.

לגבי טבעוני זה כבר יותר מסובך.

תודה, אשמח להמלצות ספיצפיות

תכלס חוגגים לי יומולדת
אז ממש לא בא לי ללכת למסעדה שנקראת "רק בשר" ושות'.

נטאשKה

New member
ברור, מה שהתכוונתי הוא

שאם מסעדה צמחונית באה בחשבון פשוט פתחו את האתר של כל מסעדה שבא לכם עליה ובדקו את התפריט. הסיכוי שלא תמצאי מנות צמחוניות הוא אפסי.

merav999

New member
יש את הג'ירף בתל אביב

שם הסכימו להחליף הרבה מרכיבים במנה כדי להפוך אותה לטבעונית (שמנת בקרם קוקוס, עוף בטופו, אטריות ביצים באטריות אורז), יש להם גם מרק עדשים מאוד טעים. (בסניף בראשון לציון לא היו גמישים).

גם בית תאילנדי יכול להתאים.

יוספה 51

New member
קודם כל, אני לכבוד היומולדת שלי החלטתי

שאם חוגגים לי, אז אני אקבע לאיזה מסעדה הולכים, ושהם יתאימו את עצמם. וכך היה.. שמעתי שמזה מצוין, רק שלא היה פתוח בשבת אז הלכנו למקום אחר, שבדיעבד התברר שלא היה דווקא צמחוני/טבעוני כולו, אבל בהחלט עם דגשים. משק ברזילי. יחד עם זה, הסגנון קצת רועש ופחות 'שפי'.

M a b e l

New member
יש את המדריך של אורי שביט

כאן - כדאי לעבור עליו,
נראה לי שבמה שמוגדר "מסעדות שף" יהיה יותר מסובך מבחינת הטבעונות, אולי מה שכדאי הוא להתקשר למסעדה רצויה ולברר אם יוכלו לארגן לך מנה טבעונית ראויה גם אם אין בתפריט.
לגבי זכאים - הייתה ביקורת בפורום השני (צמחונות וטבעונות) כדאי לעשות חיפוש שם.

למעלה