המלצה למסעדה

netaliem

New member
המלצה למסעדה

שלום לכולם, צריכה המלצה למסעדה ליום הולדת, עדיף בחיפה אבל מסעדה בטווח בין קסריה לחיפה ייתקבל בברכה. מדובר בכ-12 סועדים, בשבת בצהריים, בעוד שבוע. הכו בי בהצעות ותבוא ברכה על ראשכם.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא כתבת סגנון / תקציב... מניסיוני הנמל 24 נוחה מאוד לחגיגה

לא זולה, אבל יש בה חדרים פרטיים ואזורים שקטים יותר, והיא נעימה מאוד. בכל מקרה, לא משנה באיזו מסעדה תבחרו, כדאי להזמין במהרה כי שבת בצהריים זה זמן עמוס ואתם לא כמות קטנה.

netaliem

New member
תודה רבה ייבדק

לדעתי קצת מעבר לתקציב, אבל אציע בכל זאת.

netaliem

New member
אנסה לענות

תקציב לא ממש ברור לי אבל נמל 24 יהווה רף עליון.
גיל הסועדים מפעוטה בת שנה וחצי ועד סבתות שנושקות ל-80.
בפעם האחרונה שהיינו בארוחה משפחתית היה במסעדת "סינמה חמש" ברחובות בשישי בצהריים. היה טעים והמחיר היה סביר כי היו עיסקיות באותו הזמן.
כרגע הכיוון הוא לשיפודיה ולא ממש מתחשק לי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם מתאים לכם אוכל איטלקי, אפשר לנסות ב"רפאלו" או באיטליאנו

דה-לה קוסטה, המסעדה החדשה בבת גלים, בחלק התחתון של הרכּבל (עוד לא הספקתי לנסותה אישית, אבל היא מקבלת ביקורות לא רעות). למיטב הבנתי מדובר בחלל גדול ולכן יש פחות מצוקת מקום (לא יודעת אם הם בשבתות בצהרים).
&nbsp
אני מאוד אוהבת את רפאלו, החיסרון המהותי בעיניי הוא הרעש – האקוסטיקה בעייתית וכשהמסעדה מלאה (וסביר להניח שבשבת בצהריים היא תהיה מלאה) זה כבר רועש לי מדי. הם גם בד"כ מלאים מאוד בסופי שבוע וצריך להזמין הרבה זמן מראש, כדאי שתמהרו להתקשר אם זה הכיוון.
&nbsp
אם הכיוון שלכם הוא שיפודייה אולי נסי לשדרג אותם לסטקיית הבוקרים (מול קניון חיפה). לא אוכל מתוחכם או משובח במיוחד, אבל לא רע בסך הכול, ונראה לי שהם יכולים להתאים לחגיגה משפחתית מבחינת האווירה.
&nbsp
אם בפעם הקודמת הייתם ברחובות אני מסיקה שאתם לא מגיעים מאזור חיפה...? אם אתם מגיעים מהדרום היתרון בשלוש המסעדות שהצעתי ששתיים ממש בכניסה הדרומי לחיפה וגם השלישית לא רחוקה משם, לא צריך לטפס על הכרמל / להסתבך בעיר ואין מצוקת חנייה.

netaliem

New member
לגבי איטלקי

תהיתי אם לכתוב בתגובה הקודמת שעדיף לא איטלקי (אני לא אוכלת גלוטן וסוכר ובנזוגי סכרתי). אם כי התפריט של דה-לה קוסטה נראה אחלה ויש שם מנות גם בשבילי. רועש ממש לא מתאים לנו. חלקנו מאיזור הצפון, חלקנו מהשרון וחלק מתל אביב. בפעם הקודמת חגגנו ברחובות כי זה היה ליד אחת מהסבתות.
תודה על ההצעות.

HLAddict

New member
לפני שבוע אכלנו ארוחת צהריים בסינטה בר

אני רחוקה מלהיות אנינת טעם, אבל לדעתי מבחר המנות מגוון למדי, המנות די מוקפדות, השירות מעולה והיה לנו ממש טעים (למעט הקינוח - פרופיטרולים - שבעלי קטל בשל יבשושיות יתר).
&nbsp
אכלנו קרפצ'יו מוסר ים, סטייק כלשהו (אולי אנטריקוט על העצם?), טליאטלה שרימפס ואת הקינוח המוזכר לעיל.
&nbsp
עם הפורום הסליחה, לכתיבת ביקורת של ממש לא היה לי רגע פנאי.

netaliem

New member
תודה על ההמלצה

מסעדה אהובה.
כרגע הוחלט להישאר עם השיפודייה שדווקא נמצאת באיזור המרכז.

למעלה