המלצה למסעדה

tstapuz

New member
המלצה למסעדה

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני נתקל בפורום הזה והוא נראה לי מעולה - מזל טוב. אשתי ואני חובבי מסעדות (אם כי לאחרונה לא יצא לנו - המצב...). בשבוע הבא אני מתכנן לקחת את אשתי לחגוג אירוע מיוחד במסעדה מיוחדת. אשמח לרעיונות מקוריים - ולהלן הקריטריונים: מקום רומנטי ומושקע מבחינת העיצוב. בסגנון האוכל נדרשת יצירתיות - אשתי "מתה" על דגים, פירות ים ובעיקר סושי,ואילו אני הייתי מעדיף שילוב כלשהוא עם בשר. המחיר, כמובן, לכבוד האירוע - עד 400 שקלים כולל אלכוהול. (אם כי רצוי מתחת...) תודה מראש

orom

New member
יש הרבה אופציות-

רפאל, מול ים, קרן, קורדיליה, תמוז, אונמי

המלצות:

יאקימונו ברוטשילד - סושי וגם מנות בשר. מאוד נהנינו שם, גם חובב הבשר שבינינו, וזה עלה בהתאם. יקיניקו טנקה בהרצליה - מיוחד, מוגשים נתחים של דגים ובשר והסועדים מכינים אותם על מתקן מיוחד לצליה. ניתן להזמין חדר לארוחה רומנטית. זול זה לא, וגם לא לכל טעם. אבל נשמע לי חויה ובאמת ארוחה מיוחדת. תמוז - הפייבוריט שלי לרומנטיקה! על המים בהרצליה- עוד מסעדה סופר-רומנטית מכל הבחינות, כולל קבלת הפנים החמה של בעלי הבית, וכמובן - הים. הוינוטק ברמת החייל - אוירה של חו"ל. קצת פלצנות בתפריט החדש שהם בונים. זוהי בעצם חנות יין, שבה מוגש גם אוכל טוב. אוהבת את העיצוב שלהם, שכולו עץ, ואת האוירה בכלל. יש משהו פשוט ומקסים במקום הזה.

tstapuz

New member
נראה לי שנלך על

יאקימונו (שמעתי עליה) או על יקיניקו טנקה (חדר נשמע טוב...) אחזור לעדכן. תודה

למעלה