המלצה למערכת שעות

המלצה למערכת שעות

שלום לכם אני אתחיל השנה תואר ראשון בחוג למידענות אני מנסה לבנות מערכת טיוטא היות ושבוע הבא אני צריכה להיות באוניברסיטה על מנת להרכיב מערכת אשמח לשמוע טיפים, המלצות האם עליי לקחת את כל החובה של שנה א תודה

g i g o

New member
כמה המלצות

לקחת קודם כל את החובה של שנה א' ובסמסטר הראשון (קטלוג, מיון, יסודות תורת המידע של קידר, בוכניק שזה ניהול נתונים וכו'). זה גם יסייע לך להיפטר מדברים קצת מעיקים וגם יסייע לך להבין את בסיס המקצוע.כך שאין יותר מידי ברירה, רק אולי להחליט מה סמסטר א' ומה ב'. ושוב - אם את שואלת אותי - כמה שיותר מהחובה בסמסטר א'. זו דעתי.בסה"כ הקורסים לא קשים, הדרישות לא בשמיים והמרצים טובים.

tulie

New member
מאוד מסכימה ו...

אני ממליצה לא לנפח את המערכת עם יותר קורסים משצריך. מקסימום להחליף קורס אחד בקורס אחר. בהצלחה ונשמח להמשיך לראות אותך פה..

chayahd99

New member
בניגוד לטולי...

אני דווקא כן ממליצה לנפח את המערכת, אם יש לך זמן כמובן. כמו שכבר אמרו כאן, הקורסים לא קשים והמרצים נחמדים ולדעתי עדיף לגמור כמה שיותר מהר כמה שיותר קורסים. אז נכון, בתקופת המבחנים יכול להיות קצת עמוס, אבל גם את זה כדאי לקחת בפרופורציה, כי יש קורסים שבכלל אין להם מבחן אלא רק מגישים עבודה ואז העומס מפוזר יותר והוא ממש לא נורא.

למעלה