המלצה למקדחה - מברגה

שלום חברים

לצערי הצטרפתי למועדון נפגעי הבוש הירוק - מקדחה\מברגה Bosch PSB 1800 שנרכשה לפני קצת מ-6 שנים והייתה בשימוש מועט, התחילה להעלות עשן בקידוח מאומץ מעט בקיר - הבנתי שהתפגרה ואין טעם לנסות לתקן. מסתבר גם שהסוללה שלה מתאימה רק לכלים הירוקים כך שאי אפשר לקנות גוף כחול בלבד ולהשתמש בסוללה ובמטען שנשארו :(

בזמן הקרוב צפוי לי שימוש רב במקדחה\מברגה - קידוח בקירות והברגת ברגים ואני צריך כלי חזק ואמין שישא בנטל ולא יאכזב :) ראיתי את ההצעה הזו ב-KSP:
https://ksp.co.il/web/item/150001 - לכאורה עסקה טובה במחיר אטרקטיבי - מברגה מהסדרה הכחולה שיכולה לקדוח במתכת ואבן עד 10 מ"מ באבן, כולל מזוודה , מטען ו-2 סוללות אבל אחרי האכזבה מהכלי הנוכחי, אני קצת חושש לקחת כלי חדש של בוש.

האם החשש מוצדק ? האם הכלים מהסדרה הכחולה אמינים ויעמדו בעבודה מאומצת ? אם לא, מה מומלץ בטווח מחירים של עד 750 ש"ח - מעדיף לקנות בארץ חבילה שכוללת גם סוללה ומטען ולא להזמין מחו"ל ולהתעסק בהתאמות. גם אין לי זמן להמתין למשלוח - צריך את הכלי אתמול ומעדיף להיכנס לחנות ולקנות.

מה דעתכם על הדגמים האלו של מקיטה:

מקיטה DHP453

או זה:

מקיטה DHP484

הראשון מעט חזק יותר ומגיע עם 2 סוללות, חורג מעט מהתקציב

השני מגיע עם סוללה אחת, תיק בד וסט מקדחים - לא משהו שאני ממש צריך

כאמור, צריך את הכלי בהקדם

תודה מראש למגיבים

נערך לאחרונה ב:

רשר

Well-known member
מנהל
שלום חברים

לצערי הצטרפתי למועדון נפגעי הבוש הירוק - מקדחה\מברגה Bosch PSB 1800 שנרכשה לפני קצת מ-6 שנים והייתה בשימוש מועט, התחילה להעלות עשן בקידוח מאומץ מעט בקיר - הבנתי שהתפגרה ואין טעם לנסות לתקן. מסתבר גם שהסוללה שלה מתאימה רק לכלים הירוקים כך שאי אפשר לקנות גוף כחול בלבד ולהשתמש בסוללה ובמטען שנשארו :(

בזמן הקרוב צפוי לי שימוש רב במקדחה\מברגה - קידוח בקירות והברגת ברגים ואני צריך כלי חזק ואמין שישא בנטל ולא יאכזב :) ראיתי את ההצעה הזו ב-KSP:
https://ksp.co.il/web/item/150001 - לכאורה עסקה טובה במחיר אטרקטיבי - מברגה מהסדרה הכחולה שיכולה לקדוח במתכת ואבן עד 10 מ"מ באבן, כולל מזוודה , מטען ו-2 סוללות אבל אחרי האכזבה מהכלי הנוכחי, אני קצת חושש לקחת כלי חדש של בוש.

האם החשש מוצדק ? האם הכלים מהסדרה הכחולה אמינים ויעמדו בעבודה מאומצת ? אם לא, מה מומלץ בטווח מחירים של עד 750 ש"ח - מעדיף לקנות בארץ חבילה שכוללת גם סוללה ומטען ולא להזמין מחו"ל ולהתעסק בהתאמות. גם אין לי זמן להמתין למשלוח - צריך את הכלי אתמול ומעדיף להיכנס לחנות ולקנות.

מקיטה DHP453

או זה:

מקיטה DHP484

תודה מראש למגיבים
כולן מברגות עם אפשרות קידוח קל,
לבטון כדאי פטישון זול חשמלי (כבל),

רוני1955

Active member
שלום חברים

מקיטה DHP453

או זה:

מקיטה DHP484

תודה מראש למגיבים
בדוק את זה בהום סנטר:
זה סוגר לך את הפינה של מברגה ושל פטישון. בהום סנטר יש כלים נוספים שאשר לקנות ללא הסוללות, והם מתאימים לסוללות האלו. אין לי כלים כאלה, אבל שמעתי עליהם ביקורות טובות.

חן 1111

Active member
גם הירוקה שלך וגם הכחולה שבקישור הן מברגות ולא מקדחות. נכון שאפשר לקדוח איתן קצת, אבל הן לא ממש מיועדות לזה. אם יש לך הרבה קידוחים תקנה מקדחה אמיתית רוטטת, חשמלית, כלומר עם כבל, או פטישון. אתה לא חייב את הכלים היקרים. גם הזולים יעשו את העבודה.
ואני אישית משתמש גם במברגה חשמלית ולא עם סוללות. יותר זולה, יותר חזקה, תמיד מוכנה לעבודה ואין בעיה של סוללות שנגמרות...

גם הירוקה שלך וגם הכחולה שבקישור הן מברגות ולא מקדחות. נכון שאפשר לקדוח איתן קצת, אבל הן לא ממש מיועדות לזה. אם יש לך הרבה קידוחים תקנה מקדחה אמיתית רוטטת, חשמלית, כלומר עם כבל, או פטישון. אתה לא חייב את הכלים היקרים. גם הזולים יעשו את העבודה.
ואני אישית משתמש גם במברגה חשמלית ולא עם סוללות. יותר זולה, יותר חזקה, תמיד מוכנה לעבודה ואין בעיה של סוללות שנגמרות...
מקדחה חשמלית חזקה יש לי ואשתמש בה לעבודות מאומצות
את המברגה צריך לקידוחים מזדמנים ועבודות הברגה, במברגה הירוקה ז"ל לא היו בעיות של חיי סוללה - סוללות ליטיום ין כמעט ולא נפרקות באיחסון ומחזיקות הרבה זמן
צריך כלי טוב ואמין במחיר סביר, לא נראה לי שהכלים הצהובים של הום סנטר מתאימים לזה, מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ או לשלול ?

לפני כחודשיים רכשתי בהום סנטר את המברגה המדוברת עם 2 סוללות. מאחר ועשיתי את כרטיס ה powecard שלהם הייתה הנחה גדולה עלתה לי פחות מ 300 ( קניתי גם ארון כתר לחוץ). את הכרטיס ניתן לבטל.
אני משתמש בינוני ומטה - עד היום יצא לי להשתמש במברגיה 4 פעמים ובכולם עבדה יפה .

למעלה