המלצה למתכון טעים לסופ"ש:
פרגיות עם פטריות: ( הכמויות ל-4 מנות.)
מומלץ להשתמש במחבת גדולה עם מכסה.
המצרכים הדרושים:
2 בצלים גדולים.( חצויים וחתוכים לקוביות גדולות.)
2 שיני שום (לחתוך לאורכם.
חבילת פטריות-שמפיניון גדולות - לפרוס לפרוסות.
מעט מלח לתיבול הפטריות.
800 גרם פרגיות חתוכות.
בטטה אחת גדולה,או 2 בטטות קטנות- לחתוך לקוביות.
למשרה:
5 כפות שמן- זית
כפית וחצי תבליו "גריל-עוף"
כף גדושה פפריקה מתוקה, ומעט פפריקה -חריפה).
כף תבלין חוואייג-למרק.
אופן ההכנה :
1.בקערה לערבב את הפרגיות עם המשרה,(להשרות כ-15 דקות.)
2. בינתיים, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן,להוסיף את הבצל ,
ולטגן על אש קטנה 3 דקות,להשגיח ולערבב מדי פעם.
3.לאחר שהבצל מתרכך ונעשה שקוף ,להוסיף אליו את 2 שיני השום
החתוכות ולהמשיך לטגן דקה על אש -קטנה.
4. להמליח את הפטריות במעט מלח ולהניחם במחבת עם הבצל ,
לכסות במכסה ולערבב מדי פעם.
5. להוסיף את הפרגיות שהושרו ,ואת קוביות הבטטה.
ולבשל 45 -50 דקות על אש - קטנה, עד לריכוך מלא של הפרגיות.
מתכון פשוט להכנה --ומאוד טעים !!!
הערה:
במהלך הבישול,במידה וחסרים נוזלים,יש להוסיף
חצי כוס מים-רותחים, ולכסות במכסה.)
אופציה:
אפשר להוסיף למחבת גם 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה.
פרגיות עם פטריות: ( הכמויות ל-4 מנות.)
מומלץ להשתמש במחבת גדולה עם מכסה.
המצרכים הדרושים:
2 בצלים גדולים.( חצויים וחתוכים לקוביות גדולות.)
2 שיני שום (לחתוך לאורכם.
חבילת פטריות-שמפיניון גדולות - לפרוס לפרוסות.
מעט מלח לתיבול הפטריות.
800 גרם פרגיות חתוכות.
בטטה אחת גדולה,או 2 בטטות קטנות- לחתוך לקוביות.
למשרה:
5 כפות שמן- זית
כפית וחצי תבליו "גריל-עוף"
כף גדושה פפריקה מתוקה, ומעט פפריקה -חריפה).
כף תבלין חוואייג-למרק.
אופן ההכנה :
1.בקערה לערבב את הפרגיות עם המשרה,(להשרות כ-15 דקות.)
2. בינתיים, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן,להוסיף את הבצל ,
ולטגן על אש קטנה 3 דקות,להשגיח ולערבב מדי פעם.
3.לאחר שהבצל מתרכך ונעשה שקוף ,להוסיף אליו את 2 שיני השום
החתוכות ולהמשיך לטגן דקה על אש -קטנה.
4. להמליח את הפטריות במעט מלח ולהניחם במחבת עם הבצל ,
לכסות במכסה ולערבב מדי פעם.
5. להוסיף את הפרגיות שהושרו ,ואת קוביות הבטטה.
ולבשל 45 -50 דקות על אש - קטנה, עד לריכוך מלא של הפרגיות.
מתכון פשוט להכנה --ומאוד טעים !!!
הערה:
במהלך הבישול,במידה וחסרים נוזלים,יש להוסיף
חצי כוס מים-רותחים, ולכסות במכסה.)
אופציה:
אפשר להוסיף למחבת גם 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה.