המלצה לנגן המתאים לפעילות ספורטיבית

yairza

New member
המלצה לנגן המתאים לפעילות ספורטיבית

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש נגן שיתאים לתנאי פעילות ספורטיבית, כלומר לחות, זיעה, עמידה בזעזועים וכדומה. דרישותיי מהמוצר די בסיסיות: תפעול נוח ואמין (נעילת מקשים למניעת הפעלה, שינוי בטעות). יכולת חלוקת המוזיקה לספריות. עדיפות למשקל קל וממדים קטנים. אמינות גבוהה. בתודה מראש. יאיר.

Fuhor

New member
זעזועים זה לא בעיה - כל נגני הפלאש מוגנים

מזעזועים. לחות וזיעה זה יותר בעיה. יש נגנם שנועדו לשימוש בסביבה מימית (כלומר חיסיני מים). למשל הנגן של נייק. לא יודעת איך הם, אין לי ניסיון איתם. הם גם מוגבלים בקיבלות ובדרך כלל יקרים יותר. תמיד תוכל לעטוף את הנגן בשקית... חלוקת מוזיקה לספריות זאת בעיה. רק נגנים של איאודיו תומכים באפשרות חלוקה לתיקיות. הנגן הקטן ביותר שלהם שעדיין נמכר כיום הוא ככל הנראה I7. חיסרון שלו - עובד עם מקשי מגע. יש אפשרות לנעילת מקשים. אני אישית משתמשת לספורט בסנסא קליפ. אומנם ספורט אצלי זה מכון כושר ממוזג (כלומר אין בעית לחות) אבל מדי פעם נופלות עליו טיפות נוזלים והוא עדיין שורד. חיסרון שלו: לא עובד על בסיס תיקיות אלא תגיות (כלומר צריך לעבור על אוסף המוזיקה ולסדר את התגיות). ממליצה על הגרסא החדשה שלו - הקליפ שבה יותר חזק מהגרסא הישנה.

yairza

New member
תודה על התשובה. בינואר אני בארה"ב, אחפש שם

חידושים. שמעתי שיש דגמים מומלצים ע"י ארגון האיירונמן העולמי.

למעלה