המלצה לנגן MP3 + טייפ מנהלים באחד

smerte

New member
המלצה לנגן MP3 + טייפ מנהלים באחד

שלום לכולם! אני מחפש בראש ובראשונה טייפ מנהלים איכותי שמסוגל להקליט באיכות טובה גם ממרחק למשך הרבה זמן, משהו בסביבות שמונה- עשר שעות, שהוא גם נגן MP3. עכשיו מבחינת הקיבולת יש לי העדפה ל1GB ויותר. אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא מכשיר שעונה לדרישות האלה, מחברות פחות או יותר מוכרות וטובות כמו Iriver, Sony, Safa וכו'... תודה מראש אנשים!

smerte

New member
סבבה! תודה!

מישהו יודע משהו על המכשירים של SAFA כמו שהבנתי הם יותר מותאמים לפעול כטייפ מנהלים מאשר מכשירים אחרים ואיכות ויכולת ההקלטה שלהם יותר טובה משל מכשירים אחרים... זה באמת ככה?

יאיר B

New member
יש ל-SAFA כמה דגמים שמיועדים

מראש להקלטה ולא לשמיעת MP3. צריך לחפש בחנויות. יש גם אפשרויות אחרות: למשל לאולימפוס יש מכשירים שמיועדים מראש להקלטה. אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר: אופציית הנגן או אופציית ההקלטה. אם אופציית הנגן חשובה יותר - קנה את האיריבר. אם אופציית ההקלטה: קנה את האולימפוס או ה-SAFA.

smerte

New member
בכל זאת...

מישהו אולי יכול לכוון אותי לדגם ספציפי של אחת החברות האלה, ואיפה בדיוק אני יכול למצוא אותו, אני די מסתבך מכל מגוון הדגמים של כל החברות האלה ולא ממש מצליח לבחור דגם שמתאים לי...

gt-master

New member
לך על איריבר>>

בתור אחד שהיה לו SAFA ויש כרגע שני איריבר: האיריבר מקליט לא פחות טוב מSAFA ואולי אף יותר. האיריבר יותר אמין ועמיד מבחינת איכות מוצר (הSAFA שלי עשה בעיות ולבסוף גם היתה לו בעית סאונד). ל IFP700 יש מיקרופון מעולה,הגדרות רבות לגבי רגישות ואיכות הקלטה, ובנוסף ניתן לחבר מיקרופון חיצוני אפילו סטריאו ולהקליט באכות אף גבוהה יותר.

למעלה