המלצה לנגן

NewMoon10

New member
המלצה לנגן

מחיר מקסימום: 600 ש"ח, מומלץ עד 500 ש"ח תמיכה בסוגי קבצים: סוגי הקבצים הרגילים, אין לי דרישות מיוחדות גודל מסך (באינץ'): 2 אינץ' ומעלה נפח זיכרון (בג'יגה בייט): 4 לפחות אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: רצוי אבל לא חובה תוספות: שום דבר מיוחד תמיכה בעברית: לא חובה מקור אנרגיה: רצוי גם עם סוללות להחלפה - אבל שוב לא חובה שליטה בנגן: שיהיה משהו נוח וקל פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3 ו-WMA, כל השאר פחות חשוב חיבור לרשת (נדיר ויקר): אין צורך הכי חשוב לי בנגן שיהיה לו מקשים נוחים, מציאה קלה של שירים ומעבר ביניהם. עניין הוידאו פחות חשוב כי יש לי כבר נגן מדבקה של 3 אינץ' (לא משהו במיוחד) שבו אני יכולה לראות סרטים. תודה לכל מי שעוזר
ועוד שאלה אחרונה - מבין מה שאני חיפשתי הדבר הטוב ביותר שמצאתי הוא iRiver E100, מה דעתכם עליו?

יאיר B

New member
ה-E100 הוא די נפילה.

יש את ה-D2 של איאודיו ש4GB שלו עולים 600 ש"ח. אפשר להרחיב את הזיכרון בעוד 8GB עם כרטיסSD. השליטה היא באמצעות מסך מגע, 52 שעות סוללה, עברית ישרה, מסך 2.5". ב-8GB יש את המיזו (400 ש"ח) עם מסך 2.4", יש עברית ואין אפשרות להרחיב. סוללה של 36 שעות למוזיקה. וכמו שאמרת את ה-E100 אבל הוא קצת פלסטיקי. זול, אפשרות הרחבה, עברית הפוכה, 24 שעות סוללה למזיקה. כל הנגנים שנמכרים בישראל תומכים ב-MP3 (כמובן) ו-WMA (בעצם אולי חוץ מהאיפוד). סוללות רגילות זה דבר שיצא מהיצור בננגים הנחשבים. כולם עם סוללה נטענת פנימית. ושאלה: אם יש לך כבר נגן לסרטים עם מסך גדול, למה חשוב מסך של 2"? במסכים קטנים יותר אפשר לקחת I7 (שעובד 60 שעות למוזיקה, ממשק מגע-לא מסך מגע) או סנסא קליפ 8GB שעולה כ-350 ש"ח (אבל עובד רק 15 שעות מוזיקה, אין סרטים ותמונות בכלל). לסנדיסק גם יש את הפיוז עם מסך 1.9" שיש איכות סאונד טובה מאוד ואפשרות הרחבה, 24 שעות מוזיקה ועברית ישרה.

למעלה