המלצה לניו יורק

liron co

New member
המלצה לניו יורק

שלום, אשמח להמלצה לסטייק הכי טוב בניו יורק?
אין דיווח עדכני במנוע חיפוש.. תודה!
 

כביסה4

New member
הכי טוב זה בלוטות הטעם שלך יכריעו

וולפגנגס בטרייבקה שווה בדיקה..
 
הכי בטוח פיטר לוגר

אבל לדעתי סטייק ברמה מתחרה אפשר למצוא במסעדה ברזילאית/דרום אמריקאית
K RICO היתרון הנוסף שזו מסעדה עם מנות נוספות טעימות מאד
 

lriemann

New member
בטח לא פיטר לוגר

- STRIP HOUSE או KEENS נחשבים לטובים ביותר.
 

מיתר44

New member
לו אני מבקש לאכול את הסטייק הכי טוב בניו יורק, הייתי

עם כל הכבוד למשתתפי פורום זה, פונה ישירות לגגל: best steak in nyc
זה בדיוק מה שעשיתי בשבילך (ובשביל ביקורי הבא בעיר)
ומכל הקישורים בחרתי בפוסט של ה nytimes לשנת 2017
וזה מה שקיבלתי:
http://www.grubstreet.com/bestofnewyork/best-steak-in-nyc.html
מאחל לך שתהנה וספר גם לנו.
מיתר
 

dfl

New member
המלצת בשר (לאו דווקא הסטייק "הכי טוב")

חווית הבשר הכוללת הכי טובה שלי ב-NYC הייתה במסעדת Fogo de Chao, ליד ה-MoMA.
מניח שיש פודיז שיזדעזעו מעצם אזכור המקום הזה בהקשר של היכלי סטייקים, אבל למרות חילול הקודש - החוויות שלי שם היו עילאיות. הבשרים אמנם לא טובעים בחמאה ואולי לא יוצאים מתנורי גיהנום של 500 מעלות, אבל הם נהדרים. אפשר לאכול בארוחה אחת את כל הנתחים המעולים - מפיקניה (פלילית, ממש) דרך אנטרקוט, פילה וסינטה מובחרים וכלה בצלעות טלה להתייפח, הכל ברמת עשיה גבוהה מאד, לצד שפע תוספות נפלאות ומוקפדות, שגורמות לתרד ולעגבניות של פיטר לוגר להיראות כמו אוכל בית תמחוי.
 

החתולית

New member
זו מסעדת רודיזיו ברזילאית

ולפי הביקורות היא מוכיחה שאפשר לעשות רודיזיו מצויין גם מחוץ לברזיל (להבדיל מרוב הנסיונות שנעשו בישראל).
&nbsp
אם אגיע לניו-יורק יום אחד, אין לי ספק שאלך לאכול שם.
 

gastro101

New member
אכלתי שם פעמים (וגם בסניף בריו דה ז'נירו)

בפורום הזה הסבו תשומת ליבי למסעדה
בפעם הראשונה היה נפלא , בעיקר צלעות טלה קטנות ועסיסיות
בפעם השניה, מאי השנה, פחות התלהבתי, לא היה מבחר בשרים גדול , לא זוכרת שהיה פילה , היה נתח אחד שחזר שוב ושוב- פיקניה כמדומני
מצד שני הם מגישים בננות מטוגנות (למרכז השולחן ) נפלאות ומי שאוהב, כמוני , שילוב של בשר ובננות זו חגיגה. וגם לחמניות גבינה ברזילאיות נהדרות
שווה להגיע בצהרים המחיר סביב 50 דולר לאכול כפי יכולתך, לא להתפתות לבר הסלטים או לאורז כוו' .
 

gastro101

New member
נ.ב לקנח בבקור בסניף הגדול של יוניקלו - ממש בפינה ליד


 

dfl

New member
אני דווקא נהניתי להתפתות לבאר הסלטים

הוא היה מאד מפתיע במבחר וברמה, עם "סלטים" כמו סלמון מעושן נהדר, מוצרלה מעולה ו-jambon cru (פרושוטו) איכותי. הבננות המטוגנות ולחמניות התירס גם נהדרות. בד"כ אני מפציר בשותפי לארוחה לוותר על כל הסחות הדעת האלה, אבל ב-FDC התקשיתי לתת דוגמא אישית.

המחיר לצהריים הוא $40 למבוגר, $20 עד גיל 12. בדיחה, ביחס לתמורה, עם אווירה ושירות של fancy dining. אני לא זוכר אם בשתי הארוחות היה פילה מיניון, בכל מקרה - זה אחד הנתחים הראשונים שעליהם הייתי מוכן לוותר.
 

gastro101

New member
סלמון זה לא סלט
, גם אני אכלתי ממנו למכביר -מעולה. שווה

 

YosMan1

New member
שתי מסעדות סטייקים מעולות בניו יורק: (יש כל כך הרבה טובות..)

1. Gallagher's Steakhouse ברחוב 52
מסעדה ותיקה מאד, כשנכנסים מקבלים אווירה של סרט גנגסטרים משנות השישים, יש להם דיל צהריים מאד כדאי ב 29$.
מאד אהבתי שם את הסטייק סינטה, מהמעולים שיצא לי לטעום.
https://www.google.co.il/search?q=gallagher+nyc&oq=GALAGGA%D7%A8+NYC&gs_l=psy-ab.3.0.0i19k1l2j0i13i30i19k1l2.3948.4889.0.7886.2.2.0.0.0.0.165.327.0j2.2.0....0...1.1.64.psy-ab..0.2.326...0i13k1j0i13i30k1.ZLm_NJyyKrU
2. BLT PRIME ברחוב 22
למי שמחפש משהו יותר עדכני, מסעדת סטייקים מודרנית מצויינת
https://www.google.co.il/search?q=BLT+PRIME&oq=BLT+PRIME&aqs=chrome..69i57j0l5.2120j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

נ.ב.
מפיטר לוגר לא התלהבתי, ואת סמית אנד וולניסקי כבר מיציתי למרות שמנת הפתיחה של סרטנים על קרח שלהם עדיין אחת האהובות עלי.
 

prizman

New member
אני מאוד אהבתי את פיטר לוגר ואת סמית' אנד וולנסקי פחות,

אבל זה כבר עניין של טעם אישי, לא בהכרח עניין של איכות.
באחרות לא זוכר שיצא לי להיות.
 
למעלה