המלצה לנייד

frankthe2

Active member
פורום מחשבים ניידים לא נחשב לפי הנהלת הפורומים לפורום של מחשבים אלא לפורום של יועצים. טיפשי? ברור שטיפשי. ניתן לתיקון? ברור שלא! כי במדינת ישראל מה שזמני הוא קבוע ומה שניתן לתיקון אסור לתקן או לשפר ואסור להביע ביקורת.
הנה קישור לפורום מחשבים ניידים:
מציע שתשאל גם שם, גם בפורום הזה וגם בפורום תמיכה טכנית כי אני לא יודע מי מצליח להגיע לפורום מחשבים ניידים

arseny92

Well-known member
מנהל
פורום מחשבים ניידים לא נחשב לפי הנהלת הפורומים לפורום של מחשבים אלא לפורום של יועצים. טיפשי? ברור שטיפשי. ניתן לתיקון? ברור שלא! כי במדינת ישראל מה שזמני הוא קבוע ומה שניתן לתיקון אסור לתקן או לשפר ואסור להביע ביקורת.
הנה קישור לפורום מחשבים ניידים:
מציע שתשאל גם שם, גם בפורום הזה וגם בפורום תמיכה טכנית כי אני לא יודע מי מצליח להגיע לפורום מחשבים ניידים
זה תמיד היה ביועצים, ראה באתר הישן. תמיד היו תת-קטגוריות
screenshot 2020-07-22 187.png

סתם מבקרת

Active member
צפה בקובץ המצורף 719
איזה גולש ותיק בתפוז טרח לחפש ו/או לדעת באילו תת קטגוריות היו הפורומים המועדפים עליו? הרי רובנו, אם לא כולנו, נכנסנו לפורומים דרך הרשימה האלפאבתית או מספר הפורום, למי שידע אותו וחלק נכנסו מהמועדפים ששמרו בדפדפן. כדאי מאד שתפוז יתעשתו וימצאו דרך לאפשר חיפוש אלפאבתי אחרת חלק גדול מהגולשים ינטשו.

frankthe2

Active member
צפה בקובץ המצורף 719
כמו שכתבתי והסברתי - יש הגיון שצריך להפעיל אותו - ואתה רואה את זה בתגובה שקיבלת. אתה מנסה להגן על הנהלת הפורומים בכל כוחך ומתעלם מכל השגיאות האידיוטיות שנעשות כאן:
מאוד ברור המונח מחשבים ניידים - זה משהו שקשור למחשבים. גם בפורום הזה מייעצים לאנשים - אז בואו נעביר גם את הפורום הזה לקטגוריית יועצים. גם בפורום לפני גיוס מייעצים - אז גם אותו בואו נעביר לקטגוריית יועצים גם בפורום... מייעצבים אז בואו נעביר אותו... - העקרון ברור.
כאשר עובדים עקום - התוצאה עקומה. פורום תמיכה טכנית צריך להיות פורום תמיכה טכנית במחשבים ופורום תמיכה טכנית אחר צריך להיות פורום תמיכה בתפוז. פורום מחשבים ניידים צריך להיות בקטגוריה של מחשבים וכן הלאה.
ודרך אגב - אני אזכיר לך מה הביטוי הנכון. הביטוי הנכון הוא: "טעות - לעולם חוזר":. כלומר אני חוזר בי מטעותי. הביטוי הלא נכון הוא "טעות לעולם חוזרת". המשמעות הטעות תחזור על עצמה עוד ועוד ועוד...
זאת הייתה טעות בעבר לשים פורום מחשבים ניידים בקטגוריה יועצים וזו טעות גם היום. מה קשה להבין בזה? מה קשה להבין שפורום מחשבים ניידים צריך להיות תחת קטגוריה מחשבים?

למעלה