שלוםהאם הנייד הזה טוב
לגלישה /סרטיםhttps://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32709
האם i3 דור 10 יהיה בהשוואה ל i5
תודה
לגלישה /סרטיםhttps://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32709
האם i3 דור 10 יהיה בהשוואה ל i5
תודה
יש הבדל כפי שאמרתי איכות מסך זה חשוב שלוש שנות אחריות שוב אומר . בביצועים יש הבדל הכל יפתח יותר מהר יעבוד יותר מהר ולא רק היום במחשב צריך להסתכל שנתיים שלוש וארבע קדימה שיהיה גם אז עדיין שווה ומספק...הנפח אולי מספיק לך היום לך תדע מחר...צריך לחשוב קדימה . אם יש תקציב אם לא אז תסתפק במה שהבאת . אני בעד לקנות היום חזק יותר ולהנות גם בעתיד...תמיד זה טוב.
אי אפשר להגדיל מעבד בעתיד....זה יותר חשוב...מעבד זיכרון ...על זה שווה לשלם היום כי בנייד אי אפשר פשוט להגדיל בטח לא מעבד ( זיכרון בחלק אפשר בחלק לא )...בראייה לטווח מוטב לקנות חזק משצריך היום דרישות תוכנות ומערכת עולות לרוב ולא נשארות אותו דבר...נפח אפשר להתווכח אם כי נפח קטן יותר שווה גם דיסק מהיר פחות...אבל בסדר זה תלוי שימוש וצרכים...אני בדעתי מוטב לשלם מעט יותר לקבל יותר להיום ועוד שלוש שניםאפשר להעריך מה הנפח שצריך, במיוחד אם המשתמש מכיר את השימושים וזה לא מחשב ראשון. מערכת הפעלה זה בערך 40 גי'גה . בכל מקרה קבצים גדולים אפשר לגבות על כונן חיצוני.
התייחסתי רק לעניין נפח כונן קשיח. כמה שנים זה מחזור של מערכת ההפעלה גם ככה ושדרוג לבא בתור לא יחרוג יותר מכ- 20 ג'יגה תוספת למערכת הנוכחית, זה לא משהו שיקרה מבחינה הגיונית בין 2 מערכות הפעלה עוקבות (מחזור חיים של מחשב סה"כ).אי אפשר להגדיל מעבד בעתיד....זה יותר חשוב...מעבד זיכרון ...על זה שווה לשלם היום כי בנייד אי אפשר פשוט להגדיל בטח לא מעבד ( זיכרון בחלק אפשר בחלק לא )...בראייה לטווח מוטב לקנות חזק משצריך היום דרישות תוכנות ומערכת עולות לרוב ולא נשארות אותו דבר...נפח אפשר להתווכח אם כי נפח קטן יותר שווה גם דיסק מהיר פחות...אבל בסדר זה תלוי שימוש וצרכים...אני בדעתי מוטב לשלם מעט יותר לקבל יותר להיום ועוד שלוש שנים
אוקיי אני מקבל...מעולם לא עשיתי חשבון כזה כי מוטב בעיניי שיהיה יותר כי זה גם טוב לאופן פעולת דיסק SSD ..אבל זה גם שיקולהתייחסתי רק לעניין נפח כונן קשיח. כמה שנים זה מחזור של מערכת ההפעלה גם ככה ושדרוג לבא בתור לא יחרוג יותר מכ- 20 ג'יגה תוספת למערכת הנוכחית, זה לא משהו שיקרה מבחינה הגיונית בין 2 מערכות הפעלה עוקבות (מחזור חיים של מחשב סה"כ).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.