gccormnm22
New member
המלצה לניצול חלב ומוצריו
נשארו לי במקרר מעט מוצרי -חלב, החלטתי לנצל אותם ,להכנת 2 מנות בטרם יפוג התוקף: ואכן יצא קינוח טעים וגם מאוד פשוט להכנה .
ההכנה:
הכנסתי לבלנדר :
3/4 קופסה גבינת -סימפוניה.(זו גבינת-שמנת סמיכה וקרמית.)
גביע אחד שמנת -חמוצה.
3/4 כוס חלב,
1/2 שקית פודינג וניל,(מכיל- סוכר.)
1/4 כפית גרידת -לימון
הכול התערבל ביחד בבלנדר- לכמה שניות בלבד,ומיד העברתי ל-2 כוסות.
פיזרתי מעל כול מנה ,כפית אחת של שוקולד מגורר בטעם -תפוז,
וכפית שבבי -שקדים.ומיד הכנסתי לשעתיים וחצי למקרר,(כדי שהמרקם יתייצב.)
יצא קינוח יציב ומאוד טעים,בכמה שניות בלבד של הכנה.
אגב,
פרט לסוכר שישנו כבר בפודינג -הוניל, לא הוספתי סוכר ,
כי לטעמי זה היה מספיק מתוק.
נשארו לי במקרר מעט מוצרי -חלב, החלטתי לנצל אותם ,להכנת 2 מנות בטרם יפוג התוקף: ואכן יצא קינוח טעים וגם מאוד פשוט להכנה .
ההכנה:
הכנסתי לבלנדר :
3/4 קופסה גבינת -סימפוניה.(זו גבינת-שמנת סמיכה וקרמית.)
גביע אחד שמנת -חמוצה.
3/4 כוס חלב,
1/2 שקית פודינג וניל,(מכיל- סוכר.)
1/4 כפית גרידת -לימון
הכול התערבל ביחד בבלנדר- לכמה שניות בלבד,ומיד העברתי ל-2 כוסות.
פיזרתי מעל כול מנה ,כפית אחת של שוקולד מגורר בטעם -תפוז,
וכפית שבבי -שקדים.ומיד הכנסתי לשעתיים וחצי למקרר,(כדי שהמרקם יתייצב.)
יצא קינוח יציב ומאוד טעים,בכמה שניות בלבד של הכנה.
אגב,
פרט לסוכר שישנו כבר בפודינג -הוניל, לא הוספתי סוכר ,
כי לטעמי זה היה מספיק מתוק.