המלצה לסדרות מד"ב

המלצה לסדרות מד"ב

שלום,
אני צריך המלצה לסדרות מדע בדיוני,לא משנה מאיזו שנה.

סדרות שאהבתי:
באטלסטאר גלקטיקה(יצירת מופת)
סטארגייט sg-1

סדרות שלא אהבתי:
פיירפליי
טרה נובה

אני מחפש משהו עם עלילה מתמשכת, ולא שכל פרק עומד בפני עצמו(כלומר לא סדרות כמו ד"ר הו ופרינג').

תודה מראש

מיכאל ג

New member
האם אתה מוכן לשברון לב ותחושת אובדן?

אם כן, אתה יכול לצפות בעונה הראשונה של odyssey 5 ולבכות מרות על זה שהיא בוטלה אחרי עונה אחת והסיפור נפסק באמצע (מה באמצע - די בהתחלה בטח).
אבל המעט שהיה, היה כל כך טוב.

אגב, פרינג' היא שילוב של פרקים שעומדים בפני עצמם ועלילה נמשכת, וכמות פרקי העלילה מתגברת מאוד לקראת סוף הסדרה. אם ראית פרק וחצי וויתרת, כדאי מאוד להמשיך, לפחות עד פרק ארבע בו אתה מתחיל לקבל הצצה ראשונה לכמה מהתעלומות של הסדרה.

is00

New member
לגבי "אודיסאה 5".

אך גם שאני שונא את הרומן של הסדרות האמריקאיות עם קליף האנגרס בכל סיום עונה.

אני מעדיף לא לצפות בסדרה ללא סוף

לא צפיתי בפרק מפרינג', זה היה הרושם שקיבלתי עליה.
אם כך, אז אני בהחלט הולך לצפות בה,תודה.

subatoi

New member
מומלצת מאוד

היא מתחילה כפרקים בודדים, אבל אח"כ העלילות מתחילות להתארך ולהעמיק ולהיות יצירות מופת.

כמובן שאני ממליץ גם על שאר סדרות מב"כ, אבל ח"ע9 היא בהחלט בעלת העלילות הארוכות מביניהן. ב"וויאג'ר" יש סיפור מסגרת אחד ארוך, ב"הדור הבא" יש עלילות מתמשכות מדי פעם (אבל פחות מאשר ח"ע9), וב"אנטרפרייז" יש עונה שלמה של עלילה אחת ארוכה, אם בא לך.

הפרק הראשון היה מלא בכל קלישאה אפשרית בז'אנר

אבל הסתיים בצורה מעניינת.
הייתי ממשיך לעוד כמה פרקים, אבל כל העולם בערך אומר שזו סדרה גרועה, אז ויתרתי.

MxIxAx

New member
עד כמה ששמתי לב, רוב הסדרות גרועות

המאזניים נוטים לספרים, אין ספק

מיכאל ג

New member
לא כל העולם אומר ככה

אני דווקא חושב שהיא טובה. בינתיים מאוד מרוצה ממנה. לא ברמה של בבילון או גלקטיקה בתחילתה, אבל מאוד מעניינת. יש הסבר די מרתק להפסקת החשמל ולא צריך לחכות שש עונות, הוא מגיע קצת אחרי אמצע העונה הראשונה.

MonicaF

New member
עלילה מתמשכת?

אם 50 שנה זה מספיק מתמשך, לך על דוקטור הו.
עד כה היו 11 דוקטורים ואני לא יודעת על איזה מהם להתחיל.
התחלתי עם ה-9 ומאז אני רואה בלי סדר את כל הסדרה, משלימה עוד חלקים בפזל הענק הזה.

למעלה