המלצה לסוף שבוע

המלצה לסוף שבוע

היי, אני וחברה שלי (בני 25) רוצים לנסוע לחופשה כלשהי משישי אחר הצהריים ועד ליום שבת. סך הכל יום וחצי הקרובים. ... ועכשיו אני אובד עצות. חשבתי אילת, אבל קצר מדי לאילת. חשבתי צימר בצפון, אבל צימר משתלב לי טוב בתקופת החורף. חשבתי ים המלך, ואמרו לי שזה משעמם מדי. אז המלצות בבקשה. תודה

ה דרומי

New member
צאו מהבית לכיון זכרון יעקב

כנסו לפארק אלונה{מי קדם} משם ליד הנדיב {בכניסה} לזכרון. מה נשאר רעבים ברחוב הראשי של זכרון תעצרו לאכול . נבחזרה תעצרו לראות איזה סרט טוב והביתה יותר מזה?

מחפש מקום בין היתר לאירוח לילי.

וזכרון כבר טיילנו בפריפריה המרכזית בה די הרבה (כוונה למדרחוב)

ה דרומי

New member
כיוון אחר אזור אחר בארץ?.

להתקשר לחוות זית במדבר אם יש להם אוהל \טיפי פנוי או לחוות צל מדבר מול מצפה רמון .

ShirShir

New member
מהיכן אתם בארץ../images/Emo35.gif דרום../images/Emo35.gif מרכז../images/Emo35.gif

מאזור השרון

עכשיו אנחנו יוצאים מהאזור בסביבות השעה 14:30 - 15:00, לכן מקומות הקרובים לאילת, או מקומות באיזור מטולה עשויים להיות בעיתיים. (למרות שלא שולל על הפרק). חשבנו על מקום לישון בחיק הטבע, הבעיה שהמקום היחידי שעולה בראש יהיה הכנרת, ומאמין שכולכם יודעים איך הכנרת ניראת בקיץ ועוד בשישי, ועוד בשישי בערב! אז הצעתי צימר, אבל קשה למצוא צימר מהיום למחר, ועוד רק ללילה אחד. אז הצעות, בבקשה.....

ShirShir

New member
אתה מתכוון למחר?! ללילה אחד??

אמממ.... זה קצת בעייתי.... מרבית בעלי הצימרים לא מאפשרים לילה אחד בתקופה מבוקשת שכזו, מה גם שצריך לחפש מקום פנוי בנרות "מהיום להיום"...
צריך להתקשר למקומות ולבדוק אם זה אפשרי.

למעלה