המלצה לסלט טונה מעולה לממהרים :
להכניס לקערה:
2 קופסאות טונה בשמן, (לסנן היטב מהנוזלים.)
ולצקת עליהם 2 -3 כפות מיץ לימון טרי ,
להוסיף 3 מלפפונים חמוצים,חותכים לקוביות קטנטנות.
1 בצל גדול -לקצוץ דק ,לטגן במחבת עם 2 כפות שמן,(להשגיח דקה וחצי עד שהבצל יהפוך לשקוף, לערבב מדי פעם,ולכבות את האש.
לצנן דקה ,ולהוסיף לקערה הטונה,ולערבב לאט בכדי שלא לפורר יותר מדי את נתחי הטונה,שלא יהפכו לעיסה .
1 פלפל -אדום (גמבה) ,לחתוך לרצועות דקות ,
ואת הרצועות לחתוך לקוביות ממש קטנטנות, ולצקת מעליהם כפית מיץ-לימון וקורט מלח,ולהוסיף לקערת הטונה.
בכלי קטן לערבב:
3 כפות מיונז.
1/2 כפית חרדל
1 שן שום -כתושה.
1/3 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל שחור, גרוס.
להוסיף לקערת הטונה ולערבב לאט .
לטעום ולבדוק תיבול לפי טעמכם.
אפשר להוסיף לקערת הטונה חופן שמיר -קצוץ,שמוסיף טעם מעודן.
מומלץ לצנן את קערת הטונה לפחות לשעה במקרר,למיזוג הטעמים.
אופציות לגיוון:
אפשר להוסיף ביצה קשה-לגורר ביצה בפומפייה-על החורים הגדולים ולהוסיף לקערת הטונה.
לאוהבי החריף: אפשר להוסיף כף גדושה רוטב עגבניות חריף/סחוג.
ולפזר מעל בצל ירוק ורצועות גמבה דקות לקישוט.ולצנן במקרר.
זמן ההכנה כ- 20 - דקות .
תכינו ותהנו.
כמה פשוט- ככה טעים.
להכניס לקערה:
2 קופסאות טונה בשמן, (לסנן היטב מהנוזלים.)
ולצקת עליהם 2 -3 כפות מיץ לימון טרי ,
להוסיף 3 מלפפונים חמוצים,חותכים לקוביות קטנטנות.
1 בצל גדול -לקצוץ דק ,לטגן במחבת עם 2 כפות שמן,(להשגיח דקה וחצי עד שהבצל יהפוך לשקוף, לערבב מדי פעם,ולכבות את האש.
לצנן דקה ,ולהוסיף לקערה הטונה,ולערבב לאט בכדי שלא לפורר יותר מדי את נתחי הטונה,שלא יהפכו לעיסה .
1 פלפל -אדום (גמבה) ,לחתוך לרצועות דקות ,
ואת הרצועות לחתוך לקוביות ממש קטנטנות, ולצקת מעליהם כפית מיץ-לימון וקורט מלח,ולהוסיף לקערת הטונה.
בכלי קטן לערבב:
3 כפות מיונז.
1/2 כפית חרדל
1 שן שום -כתושה.
1/3 כפית מלח.
1/4 כפית פלפל שחור, גרוס.
להוסיף לקערת הטונה ולערבב לאט .
לטעום ולבדוק תיבול לפי טעמכם.
אפשר להוסיף לקערת הטונה חופן שמיר -קצוץ,שמוסיף טעם מעודן.
מומלץ לצנן את קערת הטונה לפחות לשעה במקרר,למיזוג הטעמים.
אופציות לגיוון:
אפשר להוסיף ביצה קשה-לגורר ביצה בפומפייה-על החורים הגדולים ולהוסיף לקערת הטונה.
לאוהבי החריף: אפשר להוסיף כף גדושה רוטב עגבניות חריף/סחוג.
ולפזר מעל בצל ירוק ורצועות גמבה דקות לקישוט.ולצנן במקרר.
זמן ההכנה כ- 20 - דקות .
תכינו ותהנו.
כמה פשוט- ככה טעים.