המלצה לספק אינטרנט

arko

New member
המלצה לספק אינטרנט

לאחר 3 חדשי גלישה ב- (ADSL, (WOW ,ב "איטרנט זהב" - הודיעו לי שמנתבים אותי למסלול המשך במחיר (של 175 ש"ח)- פי 3 מהמחיר הנוכחי. הודעתי על הפסקת מנוי. בבעלותי מודם אלקטל חיצוני ואני מבקש המלצות עם מי כדאי להתקשר (מבחינת איכות ועלות). קוי זהב מציעים לי מחיר של 74 ש"ח לחודש,למשך חצי שנה (לחבילה האיטית) וללא התחייבות מצדי לגבי תקופת ההתקשרות. אודה לחוות - דעת / המלצות בנושא.

arko

New member
אכן עייפה...

ביררתי מחירים, ביקשתי חוו"ד לגבי איכות וטיב השרות...(מהתנסות אישית). בכל אופן - תודה על ההתייחסות.

odedg

New member
תנסה אולי בכבלים, האם למישהו יש

תנסה אולי בכבלים, האם למישהו יש נסיון לא טוב עם הכבלים? זה נראה לי עוד יותר זול, או שמא טעיתי??

למישהו יש נסיון לא טוב עם הכבלים

לי יש בהחלט נסיון לא טוב עם הכבלים המהירים של תבל דיגיטל הם קבעו לי תאריך להתקנה רחוק בכמעט שבועיים ממועד ההתקשרות שלי איתם. הם לא באו בשעות שנקבעו (תמיד טווח של ארבע - חמש שעות) ואפילו לא יצרו איתי קשר על כך. כשהתקשרתי אליהם הם העבירו אותי מאחד לאחד, ותמיד צריך להמתין דקות ארוכות ארוכות. עד שלבסוף התקשרו אלי בחזרה ונתנו לי הבטחה שלמחרת יבואו אלי. הפתעה הפתעה הם לא באו, ושוב מליון טלפונים וההמתנה כבר הופכת לחצי שעה פה וחצי שעה שם. והם מבטיחים שיבואו מאוחר יותר באותו יום ושוב לא מגיעים. יום לאחר מכן היה יום שישי התקשרנו לשאות מה קורה? מסתבר שהם לא עובדים בימי שישי הנציגת שירות הבטיחה לי לאחר נאום חוצב להבות על מה הם יעשו למען לקוח שיבואו ביום ראשון שוב נתנו טווח שעות, והשביעה אותי להתקשר אליה. אבל הם לא הגיעו ומה לעשות שיש מליון ואחד מוקדנים ואלף לימוריות?? ושוב ההמתנה רק מתארחת ומתארכת ואין קשר בין במוקדנים לחברת ההתקנה וזה לא מספר חינם. בסופו של דבר בדרך לא דרך השגנו את המנכ"ל, ומי הגיע?? נכון המתקינים. ואז החל רומן טלפוני חד צדדי בין תבל אלינו. משום מה הם לא הבינו שלא בפיצוי חפצנו, אלא בשירות יעיל יותר להבא, כי מה יעשה מוישה מחדרה אם לא ישיג את המנכ"ל? המשיח יבוא כבר יותר מהר. וחוץ מזה מהירות הגלישה שהם מבטיחים כ- 150 קילו בייט בשנייה די לא מדויקת והיא מעוגלת בד"כ כלפי 100 אם לא פחות מזה. טוב זהו זה אם היה לך כח להגיע עד לפה, אתה כבר יודע מה המסקנה (לנו פשוט לא הייתה ברירה, כי אין מקום לadsl באזור שלנו, ולכן רק הכבלים הם הפתרון בשבילנו).

odedg

New member
מי היה הספק של האינטרנט?

שלום תיאודורה! ספרי לנו מי היה הספק של האינטרנט, ומתי היה החיבור. למה לא ניתן אצלכם להתחבר לאי די אס אל?

למעלה