המלצה לספר

TrojanRhin

New member
המלצה לספר

האם מישהו מכיר את הספר: Making and Manipulating Marionettes של David Currell, ויכול להגיד אם קיימת בו הדרכה בסגנון how-to להפעלת מריונטות? תודה.

שלום לך TrojanRhin

האמת שלא ידעתי על איזה ספר מדובר עד שניכנסתי לקישורים שצרפה עבורך חבובית ( תודה חבובה
) ואז הבנתי שזה ספר שניתקלתי בו באחד משטוטיי בחנויות הספרים בלונדון ( אההה כ"כ מתגעגע ללונדון
) בגלל שמבחר הספרים היה כ"כ גדול, מגון ומרהיב כמובן שלא הספקתי לתהות על קנקנו של הספר הזה ודיפדפתי בו במהירות כמו בשאר הספרים. ע"פ הקישורים הוא בהחלט נראה ספר מסקרן ומעניין. לא יודע כיצד לפנות אלייך וכיצד לברך... ברוך\ברוכה הבאה לפורום שלנו
כולנו נשמח להכיר אותך יותר ולשמוע על הקשר ואו העבודה שלך בתחום ואגב, גם אני מאוווווווווווווווווווווווווווווד אוהב מריונטות

יהבק

New member
ההורים שלי טסים ללונדון בשבוע הבא!

מה אתם ממליצים לסחוט מהם שיקנו לי ? יש שם דברים שקשורים לבובות תאטרון? תודה
יהב

TrojanRhin

New member
תודה רבה!

האמת היא, דודי, שאין לי שום רקע ולא יד או רגל בנושא - אני בחור בן 22, תמיד אהבתי ורותקתי לאמני הפעלת מריונטות ופיתומים. לאחרונה התפנה לי זמן והחלטתי לקחת ברצינות את האהבה שלי לתחום ופשוט ללמוד כל מה שאוכל. אז חשבתי להתחיל בספרים - ברור לי שבאמנות כמו באמנות אמורה להתקיים מעין מערכת יחסים של רב ותלמיד, והלימוד העיקרי מתבצע באמצעות הקשר הבלתי אמצעי בין המורה לתלמיד, אך לצערי אינני יודע איפה לבקש מורה, וחוששני שגם אם היה לי, לא היה פנאי עד כדי כך. בכל אופן, תודה על קבלת הפנים החמה!

שלום לטרויאני ותשובות

כל הספרים של דייוד קוראל הם טובים. רק מה? אני לא מאמין שניתן ללמוד הפעלה מספרים. הייתי מתאמץ עוד קצת ובודק עם יש DVD של הדרכה. יותר קל ללמוד ממשהו ויזואלי מאשר מספר כתוב. בביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות , במסלול "הכשרת בובנאים" יתחיל ללמד השנה זולה - אמן מריונטות ותיק ומיומן. הוא ילמד הפעלת מריונטות. עוד על הקורס תוכל למצוא כאן.

למעלה