המלצה לסרט טוב

nikita5s1

New member
המלצה לסרט טוב

אני ממליצה למי שעוד לא ראה להוריד את הסרט התיעודי - crop circles quest for truth,אני אישית הייתי מרותקת... הסרט סוקר את התופעה המדהימה במיימדיה ובודק בצורה מדעית מדוקדקת האם מדובר בייצורי על שגורמים לה. מומלץ לכל מעריץ X. אם אתם לא מוצאים עם תירגום אתם צריכים לדעת אנגלית ממש טוב, כי השפה שם מקצועית מדעית משהו. והכי חשוב - לראות עד הסוף כי הסרט מתפתח לרמות מדעיות ותיעודיות שלא ייאומנו!! ממש המון חומר למחשבה יש שם. ואחרי שתיראו אותו, אני מציעה לעיין בקישור הבא שם יש כמה שטוענים שעשו זאת בעצמם, למרות שאני לא השתכנעתי - http://en.wikipedia.org/wiki/Crop_circles תהנו.

Gilliana

New member
מצטערת לאכזב

כמעט כל מה שקשור במעגלי התבואה - הוכח כזיוף (ואני לא מדברת על מעגלי נחיתה כמובן אלא על ההטבעות בעלות הצורות המשונות בשדות החיטה). אם את מתעניינת בתחום, אוכל להפנות אותך לסדרת הכתבות של חנן שותפי ושלי ב-NRG העוסקת בהרחבה בחקר העב"מים והחוצנים. רק כדי לסבר את האוזן - יש מספיק הוכחות גם ללא מעגלי החיטה, שדווקא מחבלים לרוב במחקר המדעי והבלשי.

1Shir

New member
מילא נעלמת, לא ענית איך הסתדר לך בסוף עם הלימ

ודים.. מבחינת התאריכים, לא פגם לך בחופשה?

nikita5s1

New member
פששש....

סחתיין על הזיכרון!! אז ככה - הירח דבש הסתדר למזלי כי דחו את תחילת שנה הבאה אז יצא לי טוב, עכשיו רק צריך להחליט לאן לנסוע בסוף ספטמבר... אבל הייתה נסיעה אחרת - לא זוכרת אם סיפרתי , לארה"ב לחתונה של אחות בעלי (דיי התחייבות, אבל גם סוג של חוויה). זה לא כל כך יצא טוב, אני מפסידה שלושה מועדי א אבל אני מן הסתם אעשה מועד ב.... המון המון לחץ. מקווה שיילך... כבר אמרתי תודה על ההתעניינות? אגב הם מכריחים אותנו בימים אלה להשלים את השעות, אני לומדת כל יום שמונה עד חמש... משהו לא אנושי. אגב יש פה סטודנטים בכלל או שזה רק תלמידי תיכון ומבוגרים יותר?

Ice Age

New member
גם אח לסבל

7 שנים באוניבסיטה הפתוחה אנד קאונטינג.

Ice Age

New member
מה זה איטי

תמרורים עוקפים אותי בכביש. אני עושה קורס לסמסטר.

Gilliana

New member
ברוך שובך ../images/Emo13.gif

טוב לראות שחזרת אלינו. והנה הקישור לארכיון הכתבות (אמנם לא כולן עדיין מופיעות שם, אבל יש שם מספיק מה לקרוא ואם תרצי, אתן לך קישורים נוספים בהמשך לשאר).

למעלה