המלצה לסרט, לא לבעלי לב חלש...

boolbool boy

New member
המלצה לסרט, לא לבעלי לב חלש...

זה סרט לאנשים שהם גם אוהבים שיהיו דברים מגעילים בסרט. "ice creem man" זה מסופר על איש שילדה שלו נולדה אם ידיים במצב לא טוב והוא החליט שיהיה לה ידיים!!! אז הוא התחפש לאיש גלידה וקרט לילדות את היידים ושם אותם על הילדה שלו. בקיצר, זה סרט נורא טוב, אבל מגעיל.

cj20

New member
מוזר, אני ראיתי פעם סרט

שנראה לי ככה קראו לו אבל לא זכור לי שזו הייתה העלילה... את איש הגלידה שיחק אח של רון האוורד (HAPPY DAYS) לא זוכרת את שמו, קירח ונראה מפחיד בפני עצמו...

jlo9

New member
אוי ראיתי את הסרט הזה גם! סרט

מפחיד ושווה!

xander55

New member
cj20 ../images/Emo129.gif

לסרט איש הגלידה אני מסכים איתך, זה היה הסרט הזה עם רון האוורד, לפני איזה שלוש שנים אמא שלי חזרה מאוחר הביתה, בערך ב2:00, והיה אסור לי להיות ער עד שעה מאוחרת, ועוד לצפות בסרטי אימה, כי כשהייתי קטן היו לי סיוטים, אתם יודעים, פרדי קרוגר, חוויה ראשונה, אז היא תפסה אותי רואה את איש הגלידה. אני זוכר שהאיש הזה עירבב איברים של אנשים בגלידה שלו, ואני זוכר שהיה ילד שמן שסוף רזה, ראו אותו נוסע באופניים, בסוף הסרט, או שזה היה "זה". בכל מקרה, אני ממש זוכר את הסרט, ראיתי אותו לפני מלא זמן, אפילו יותר משלוש שנים, זה היה בכיתה ו' נראה לי, משהו כמו לפני 4 שנים, אני זוכר שהוא שרף לאישה את הלחי או משהו, אני זוכר שילדים ניסו לעצור אותו, ואז הוא צריך ילד אליו, והילד ממש אהב אותו, אבל נראה לי שהוא טחן אותו בסוף. בקיצור, אחלה סרט, ולראות אותו ב2 בלילה פשוט חוויה.

cj20

New member
כן עכשיו שאתה אומר....

? ראיתי את זה באמת לפני כמה שנים טובות בערוץ הסרטים בלילה - 2 או 3 בלילה... אני לא כל כך זוכרת את העלילה אבל אני זוכרת שלא הייתי סגורה אם הוא רע או טוב, ז"א היה בו איזה קטע שונה (מה שאמרת עם הילד שאהב אותו...) אבל בכל מקרה רק הפרצוץ שלו הפחיד אותי...

europe1990

New member
כן גם אני ראיתי פעם-מזמן

אבל אני לא זוכר כלום ממנו, טוב ניתן קפיצה קטנה לבללוקבאסטר!!!

למעלה