המלצה לסרט סאטלה....מדור חדש!

• פותח הנושא nitk
  • פורסם בתאריך

nitk

New member
המלצה לסרט סאטלה....מדור חדש!

אני רוצה לפתוח מדור חדש בפורום! המדור לסרטי סאטלה.... בדור הזה אני אמליץ לחברי הפורום והאורחים שבאים לבקר על סרטים שיעבירו את הסאלה בסבבה! והיום במדור סרט ע.............נננ............קקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!1 הסרט go ! הסרט מספר על אירוע מסויים שהתרחש מ ארבע זוויות שונות של ארבעת המשתתפים בו. ואני לא רוצה לספר יותר כדאי לא להרוס את ההפתעה! חפשו אותו בחנויות הווידאו המובחרות יום אדום לכולם

vegi force 1980

New member
הממ....

יש את לוק סטוק ושניי קנים מעשנים להציל את גרייס חברים בכל מחיר ולדעתי כל סרט של קווין סמית´ (מוכרים בלבד,לתפוס את איימי,עכבריי הקניונים,דוגמה,ג´י וסיילט בוב מכים שנית) מצטער שכתבתי הכל בעברית פשוט אין לי כוח לאנגלית

mis understood

New member
סרטים....

אוח.... סרטי קווין סמית´ הנפלאים (למרות שאמרו לי שהאחרון, ג´יי וסיילנט בוב מכים שנית) הוא די נפילה...) שכחתם יקירי את האחים כהן המדהימים ובראש ביג לבובסקי ו.... הכי מומלץ - לראות את "אחי איפה אתה" כשמסטולים רק אז מבינים כמה האחים הם גאונים ואיך בוודאי הם גם היו מסטולים (לפחות קצת) כשכתבו את התסריט הגאוני הזה) ואם אתם בעניין "סרטי סמים" באופן ישיר - יש סרט אנגלי, שהגיע לדעתי רק לוידאו שנקרא באנגלית "אקסטזי" ובאנגלית: "Human Trafic" מומלץ-מומלץ! אחלה סרט (כייפי ויחד עם זה חכם) תבלו!!!!

vegi force 1980

New member
המממממ.....

האחרון של קווין סמית´ לא היה נפילה.... פשוט מי שלא ראה את כל הקודמים (4) לא יכול ממש להבין אותו כמו שצריך את אקסטזי ראיתי וממש ממש לא אהבתי... לא נורא אגב יש גם את רוד טריפ-road trip סרט גדול... ונורא אהבתי לראות כל סרט של אדם סנדלר כשאני מסטול

זהר פלד

New member
raod trip ענק! בכלל טום גרין מצויין

קצת פסיכי מדי לפעמים, ולא תמיד מומלץ לבעלי קיבה רגישה ("אחי, איך זיינו אותך" freddy got fingered לדוגמא)... וכמובן, אמריקן פאי, קומדיה ענקית!

Wedwil

New member
המלצה

קודם סרט בשביל החשיבה (צריך להקרין אם המון הפסקות) הסרט נקרא Waking life והוא ממש מלא בדברים נחמדים לחשוב עליהם ושני בא סרט לחובבי סרטים רעים (ואני לא מתכוון לסרטים לא איכותיים) הסרט נקרא רקוויאם לחלום תהנו!

זהר פלד

New member
עוד סרט מצויין...

אותי, בכל אופן, הוא העביר מאושר לדיכאון לאושר... הסרט היחיד שראיתי שרובין ויליאמס משחק בו והוא לא קומדיה - "לחלום אותך". הוא אמנם לא קשור לסמים, אבל הוא פשוט סרט ענק!

קשכפית

New member
תגיד, בסרט "גואו" זה הסרט שיש בו

את הסצנה שבו בחור מדבר (מתקשר) עם חתול??? את זה אני לא שוכחת! זה היה גדול כשהם מדברים, פעם חלמתי שאני מדברת עם חתול, אהבתי את הרעיון מאוד. גם מומלץ ודיברו על זה כאן, הסרט "להציל את גרייס" פשוט משובב נפש, לא כבד ועושה נעים בנשמה ואפרופו שדיברו כאן על להכין תה מגרס, אם זכור לי נכון אז הזקנות עושות מסיבת תה (בטעות) עם עלים של גראס והתוצאה היתה שימחה גדולה בכפר! גם ביג ליבובסקי הקרוע לא רע בכלל. ולא קשור לסטלה, אבל אני לא אשכח בחיים את הסרט הראשון של "איש הנצח" אתמול בטלויזיה היה המשך פרק שלישי של הסרט, אבל זה היה סתם, הראשון זה סרט שאהבתי מאוד!

נינת88

New member
קבלי את זה קשכה...

חברה שלי חלמה שהיא חתולה שממליטה גורים... מטורף לא??? אבל נשמע מרתק. עשית לי חשק לראות את "GO" בהזדמנות הראשונה
נינת

הופמן

New member
תי הוא מתקשר עם חתול ???

המקרנה לא היה יפה ... בכל מקרה הקטע הכי יפה בסרט זה שהיא מוצאת אותו אחריי לילה מאחוריי הפחים ..איפה שהיא השאירה אותו .. הוא היה כמו פילה רקוב בערמת שחת בלי מחט ה´ הידיעה בראש מילה בלי בגדכפת שווה נח נע נחמן מאמומן ...<------רגע של דפיקות "הופמן לחלום " וסרטים גדולים לדעתי .. טרנספורטינג שאיפות פחד ותעוב בלאס וגאס go נחמד לא משהו - ישן רצח חומות של תיקווה - לא במיוחד לסטלה אבל סרט גדול ..כמו היט בית האימה הסרט הגדול והמומלץ לכל סטלן חובה סאות´פארק וסאדם חוסין ..!! יא יא יא טוב ממשיכים ממממממממ.. מת לצעוק 1 הצעקה 1 - בזמן שהיה רק את 1 והוא יצא למסכים ....היה נחמד בסטלה .. מממממ... יש גם את tom cats - בעברית אמריקן גאי יש עוד רשימה ארוכה טוב ביי אין לי זמן בשבילכם ...בעעעעעעעעעעעעעעע ביי פורום של אנשל

nitk

New member
כן, זה הסרט

כן, זה הסרט וזה אחד הקטעים היותר טובים בו!!!! זה והקטע שבו הוא רוקד מקרנה עם המוכרת בסופר!!!!!!!!

ZBlaster

New member
סרט מומלץ ביותר ../images/Emo26.gif

הסרט: "Chich & Chong - Up in Smoke" נראה לי שזה השם של הסרט... סרט מצויין על כאלה שמבריחים רכב שעשוי מקאנאביס בלי שהם יודעים מזה... סרט מעולה, מומלץץץץ! ובכלל, כל הסדרה של הסרטים האלה... Z-Blaster

זהר פלד

New member
home grown... בעברית גידולי פרא...

עיירה שלמה שמתפרנסת מגידולי קנביס... מומלץ ביותר!

guyp2

New member
מכל הסרטים האלה ראיתי רק את

גידולי פרא.. סרט נחמד..

tiger

New member
מכור

נידמה לי שזה הסרט הראשון של אל פצ´ינו או לפחות מהראשונים שלו.הוא ממש עוד כימעט נער שם.ארה"ב של שנות השישים,הסרט מתחיל בסצנה בילתי נישככת...

koala

New member
סרטים.........

טוב אז ההמלצות שלי לסרטים של סטלה הן: half baked ("חברים בכול מחיר")-סרט קלאסי ומצחיק בטרוף , כולל הופעות אורח של כמה מאושיות הגנג´ה העולמיות כמו :ווילי נלסון ,סנופ דוגי דוג ,טומי צ´ונג (בתפקיד -אמן הסנאים) ועוד........ "פחד ותעוב בלאס ואגס"-- םרט המבוסס על ספר מאת האנטר ס. תומפסון, המתאר מסע רווי בכול סוגיי הסמים האפשריים , מאוד מצחיק והזוי לגמריי. והסרט האחרון הוא : how high" -סרט דיי חדש על שניי גנסטרים\ראפרים שמגיעים איכשהו לאוניברסיטת הרווארד היוקרתית ועושים שם בלאגן ומלמדים את הסנובים בהרווארד איך חיים בגטו וכמובן ממשיכים לגדל ולעשן צמחים היידרופוניים בטרוף ! מככב בסרט הראפר האליל : מתו´ד מאן . זהו זה וברכות על הפרום

אני ממליצה בחום...

לצפות ב"מעבדה של דקסטר", "אמיץ הכלב הפחדן", "אד אד ואדי", ו"פרה ותרנגולת" כשאתם מסטולים תוכניות דגולות עם הומור מגניב לגמרי... וואלה לא יודעת אני אהבתי. בקשר לסרטים- לראות סרטי אימה כשאתה מסטול זה מגניב בטירוף אבל לאמיצים בלבד כי הפרנויות שמתרוצצות לך בראש זה משהו מטורף ביותר. שווה לנסות. נושי-בובע-של-בחורה

למעלה