המלצה לסרט

רחלילי

New member
המלצה לסרט

ראינו את מול את הסרט "החתונה היוונית שלי" מאד שונה מכל סרטי הילדים שרצים כעת בקולנוע הומור עדין ושנון ומה עוד? מאד נחמד "ממרומי הוותק" להזכר ברגעים הקשים או מביכים שהיו לנו ולראות שבמשפחות אחרות זה עלול להיות יותר מביך ויותר קשה והכי חשוב-זה מצחיק ומעלה חיוך, דבר נדיר בימים אלה. למבוגרים, ובעיקר למי שאחרי החתונה. ובעיקר לשני בני הזוג לראות יחד ולהנות.

rona25

New member
עוד המלצה - "דבר אליה"

סרט ספרדי מדהים של הבמאי המהולל פדרו אלמודובר (ביים גם את "הכל אודות אימא"), שפתח את פסטיבל הקולנוע בירושלים לפני כשבועיים סרט רגיש, עצוב, מצחיק עם פסקול מהמם וסוף מפתיע בסוף ההקרנה אנשים נשארו ולא קמו במשך דקות ארוכות ממליצה לרוץ לראות את הסרט בסופ"ש

danonit

New member
אני ראיתי וקצת התאכזבתי ../images/Emo10.gif

נורא אהבתי את הכל אודות אמא וכנראה שבאתי עם ציפיות גבוהות מדי... לדעתי הסרט באמת יפה ויזואלית ומאוד מיוחד אבל הוא קצת איטי ולא מספיק מרגש לדעתי... (ותבינו - אני בוכה ברוב הסרטים שאני רואה ומתרגשת נורא בקלות)

Ronnie*

New member
קראתי באיזו כתבה

שזה סרט בשביל מי שלא אהב את "הכל אודות אמא"... אבל אני דווקא אהבתי את שניהם.

רחלילי

New member
לא נעים לומר גם אני התאכבזתי

מ"דבר אליה". אגב חתונה יוונית הוא לא מהסרטים שידועים כסרטים דווקא מעולים. אולי גם לכן אהבתי כי לא ציפיתי.

מאי26

New member
אני גם הייתי אתמול בחתונה היוונית

שלי. אין ספק שזה סרט מרענן מאוד לקיץ - אפשר להגדיר אותו כסרט בורקס יווני, והוא מאוד משעשע, לא בצורה הכי מעודנת שיש (כדרכם של סרטי בורקס...), אבל בהחלט מצחיק.

למעלה