המלצה לעוגת גבינה לא קשה!

רחלילי

New member
המלצה לעוגת גבינה לא קשה!

כיוון שהוטל עלי להכין עוגה ליומולדת של חברה, (מה לעשות למדו שאני יודעת להפעיל תנור) חיפשתי ומצאתי כמה עוגות גבינה בפורום מתכונים. אז אני מעתיקה לכאן משהו שמצאתי שם, שעשיתי ממש עכשיו תוך כתיבת הודעות בפורומים, ושלקח ממש לא הרבה זמן וממש קל להכין ונראה לי, לפי הריח העולה מהתנור, שזה הולך לצאת פיצוץ. אז הנה זה, מילה במילה מפורום מתכונים: "עוגת גבינה ושוקולד לבן- מתכון אמריקאי" חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ: לבצק: 1 כוס קמח 3 כפות סוכר 120 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות 2 כפות מי קרח למלית הגבינה: 1/2 כוס שמנת מתוקה 300 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות 3 מיכלים של גבינה לבנה % 9 6 ביצים 100 גרם סוכר אופן ההכנה: 1. מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון קמח, סוכר וחמאה. מעבדים עד למירקם פירורי ואז מוסיפים את המים. מפסיקים את הפעולה, כשהבצק מתגבש לכדור. 2. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק, באופן אחיד, כולל הדפנות. מכניסים למקפיא ל20 דקות, ובינתיים מחממים את התנור ל180 מעלות. 3. אופים את הבצק כ10 דקות, רק עד שהוא מתחיל להזהיב. מצננים. 4. מנמיכים את חום התנור 150 מעלות. 5. מכינים את מלית הגבינה: מרתיחים את השמנת, מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת אחידה. 6. מערבלים במיקסר את הגבינה עם ביצים וסוכר. כשהמסה אחידה מוסיפים את תערובת השוקולד והשמנת. ממשיכים לערבל עד קבלת תערובת חלקה ואחידה. 7. יוצקים את מילוי הגבינה על הבצק האפוי ומכניסים לתנור, אופים 20 דקות, ואז מנמיכים ל130- מעלות. אחרי 20 דקות מנמיכים ל100- מעלות, ואופים עוד 40 דקות. מצננים על רשת. מקור המתכון: על השולחן הערות: לא להיבהל אם בתום האפיה העוגה עדיין רטובה ולא יציבה לחלוטין- היא מתייצבת בקירור." עד כאן ההודעה מפורום מתכונים. לי נותר רק לחכות , לסיים לאפות, לקרר, להתאפק ולא לגעת בה עד מחר בערב. וזהו. שיהיה סופשבוע נעים. רחלי.

אתי@

New member
ממליצה לך לחפש ולהכין את עוגת

הגבינה ושוקולד האלוהית של אורן גירון (חפשי לפי "אלוהית"). קליל וטעים

רחלילי

New member
ראיתי וראיתי!

אבל בגלל שזה עם גבינת שמנת-ירדתי מזה היו שם אגב עוד כמה עוגות גבינה שנראות נהדרות כמו זו של מתוקה ועוד אחת עם ריבת חלב הקיצר... יש תכניות לשבתות הבאות!

אתי@

New member
לא צריך גבינת שמנת

עשיתי עם סקי 5% וגם עם טוב טעם (עדיף) ויצא מעולה!

רחלילי

New member
נו טופ...פעם הבאה!

את רואה אני לאמבינה בדברים הללו עושה מה שכתוב... אגב ניסית את זו עם השוקולד לבן?

למעלה