פלוני אלמוני 121
New member
המלצה לעורך דין לוויובר + כמה שאלות
שלום לכולם אני נשוי לאמרקאית פלוס ילד בן שנה וחצי ובקוב מאוד עוד ילדה בדרך אישתי בחודש שמיני
הגשנו בקשה לגרין קראד על בסיס משפחה וברישום הצהרתי כי יש לי עבר פלילי מלפני 18 שנים (פריצה וגניבה ) זה הסעיף שיש לי וכן קיבלתי חצי שנה של עבודות שירות באותה התקופה (הייתי בן 21 ) אז ככה עברתי את הראיון ולאחר שהגשתי את כל המסמכים ביקשו ממני מסמכים מבית משפט (אם ההייתי מגיע בסוף שנה כבר היו שולחים לבערה )
בקיצור נפלתי על סעיף 212(a) ורשום כי אני יכול לבקש וויובר
אז אני רוצה לדעת מה טווח המחירים ?
מהיכן כדאי לקחת עורך דין ? כאן ? או משם ?
מה משך התהליך של הוויבר ?
והמלצות על עורך דין שמתעסק בהגירה שיכול לתת יעוץ ראשוני .. ואולי גם להמשיך איתו
אשמח לעוד פתרונות במידה ויש (המליצו לי להכנס כתייר האם זה יותר כדאי ?) אני אציין כבר בקרתי באמריקה עם אותה העבירה
תודה לעונים
שלום לכולם אני נשוי לאמרקאית פלוס ילד בן שנה וחצי ובקוב מאוד עוד ילדה בדרך אישתי בחודש שמיני
הגשנו בקשה לגרין קראד על בסיס משפחה וברישום הצהרתי כי יש לי עבר פלילי מלפני 18 שנים (פריצה וגניבה ) זה הסעיף שיש לי וכן קיבלתי חצי שנה של עבודות שירות באותה התקופה (הייתי בן 21 ) אז ככה עברתי את הראיון ולאחר שהגשתי את כל המסמכים ביקשו ממני מסמכים מבית משפט (אם ההייתי מגיע בסוף שנה כבר היו שולחים לבערה )
בקיצור נפלתי על סעיף 212(a) ורשום כי אני יכול לבקש וויובר
אז אני רוצה לדעת מה טווח המחירים ?
מהיכן כדאי לקחת עורך דין ? כאן ? או משם ?
מה משך התהליך של הוויבר ?
והמלצות על עורך דין שמתעסק בהגירה שיכול לתת יעוץ ראשוני .. ואולי גם להמשיך איתו
אשמח לעוד פתרונות במידה ויש (המליצו לי להכנס כתייר האם זה יותר כדאי ?) אני אציין כבר בקרתי באמריקה עם אותה העבירה
תודה לעונים