30 דקות של פרסומות! חוויות נוראיות מקולנוע גיל בכפר סבא, 30 דקות של פרסומות.. the horror..
L leeloo New member 9/7/02 #1 30 דקות של פרסומות! חוויות נוראיות מקולנוע גיל בכפר סבא, 30 דקות של פרסומות.. the horror..
D d@r121 New member 9/7/02 #3 המלצה מפורום טלוויזיה ../images/Emo140.gif פינה חדשה שנקראית היום שאחרי שבה חברי הפורום מבקרים את תוכניות הטלוויזה שליל אמש תהנו
המלצה מפורום טלוויזיה ../images/Emo140.gif פינה חדשה שנקראית היום שאחרי שבה חברי הפורום מבקרים את תוכניות הטלוויזה שליל אמש תהנו
צ צפניה בן שבתיאל New member 13/7/02 #7 צריכים לנחש רק 3 בפורום "תרבות הקליפים" נמשך המבצע, מדרגים את מצעד הפזמונים של תפוז מנסים לנחש את שלושת הגדולים לשבוע הבא וזוכים בדיסק ! למה אתם מחכים ?
צריכים לנחש רק 3 בפורום "תרבות הקליפים" נמשך המבצע, מדרגים את מצעד הפזמונים של תפוז מנסים לנחש את שלושת הגדולים לשבוע הבא וזוכים בדיסק ! למה אתם מחכים ?
L leeloo New member 14/7/02 #8 ההבדל בין סרטים דיון על ההבדל בין סרטים ישראליים לאמריקאיים (הוליוודים)
A Ariel & Jasmin New member 9/7/02 #2 נילס הולגרסן- הסיפור האמיתי? איך באמת הפך נילס לננס? כל מי שלא ראה את הפרק הראשון- התכבדו.
צ צפניה בן שבתיאל New member 12/7/02 #6 מסתבנים - מדריך הטלויזיה שלכם ! בעקבות יחס מפלה מצד מדריכי הטלויזיה לאופרות סבון, עלתה יוזמה חדשה מגזין שיעסוק בסבון, משדרים מומלצים בטלויזיה, תקצירים, המלצות ועוד.
מסתבנים - מדריך הטלויזיה שלכם ! בעקבות יחס מפלה מצד מדריכי הטלויזיה לאופרות סבון, עלתה יוזמה חדשה מגזין שיעסוק בסבון, משדרים מומלצים בטלויזיה, תקצירים, המלצות ועוד.
S SK 3100 New member 15/7/02 #9 המלצה לפורום המורדים../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif אני מקווה שאת הציטוט הבא תכתבו בעמוד הראשי, שייתן לי קצת פירסום. אהה וכן תוסיפו את התמונה: "סדרות נוער עושות לך את זה טלויזיה טובה היא המוטו שלך אז פורום "המורדים" הוא המקום שלך בוא לדבר איתנו על השטויות של מריצה, על החושפניות של מיה, על הלב זהב שיש למנואל, ועל ויקו התככנית " אני יודע שהשמות קצת מצחיקים אבל לא אני נתתי אותם... ואני מבקש אם אתם מפרסמים אז רק את מה שמודגש!
המלצה לפורום המורדים../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif אני מקווה שאת הציטוט הבא תכתבו בעמוד הראשי, שייתן לי קצת פירסום. אהה וכן תוסיפו את התמונה: "סדרות נוער עושות לך את זה טלויזיה טובה היא המוטו שלך אז פורום "המורדים" הוא המקום שלך בוא לדבר איתנו על השטויות של מריצה, על החושפניות של מיה, על הלב זהב שיש למנואל, ועל ויקו התככנית " אני יודע שהשמות קצת מצחיקים אבל לא אני נתתי אותם... ואני מבקש אם אתם מפרסמים אז רק את מה שמודגש!