המלצה לפורום רופאים מומחים לפוריות

המלצה לפורום רופאים מומחים לפוריות

רציתי להמליץ לכם על פורום חדש של רופאי פוריות אתר של doctors.co.il למען הגילוי הנאות, אומר שמדובר בפורום המנוהל על ידי הרופא שלי, פרופ´ זיידמן שאני מאוד מעריכה את מקצועיותו ואישיותו. אני מקווה שזה בסדר מבחינת נועם, לא נראה לי שזו פרסומת. בהזדמנות זו אאחל שוב לכולנו שנה פוריה ומעוברת ושלא נצטרך שום פורום פוריות... זוהרה

פציינטית וותיקה ../images/Emo8.gif עלינו עלייך

הנביא יודע הכול -נביא או לא נביא את צודקת זה ממש חשוב שיש מישהוא מוסמך לענות רק נקווה שהוא יעמוד בקצב ויענה לכול השאלות ניראה לי שהוא לא יודע למה הוא ניכנס

עדיין יש את הפורום של ד"ר לוויט

מבית חולים אלישע. תמיד הוא נמצא שם כדי לענות. ואני בטוחה שהוא מקסים באותה מידה כמו זיידמן. נשיקות זוהריתי.

אלישע יקר, שנה טובה

אני לא מתביישת בזה שאני פציינטית ותיקה שלו וגם לא מסתירה את זה. כתבתי שם שאפרסם את הפורום פה, ושלחתי גם לינק, כך שלא צריך להיות מגאוני הדור (כאנדר סטייטמנט) לעשות 1+1 ובטח שלא צריך להיות נביא בשביל זה... אולי כדאי שתכלה את זמנך בעיסוקים פרודוקטיביים יותר אולי תגלה מה צופן לנו העתיד... שנה נבואית פוריה לך זוהרה, המטופלת הותיקה

../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

דרך אגב בעיקר לך אני צופה ישועה בחורף הזה אהבתי את השם שלך

../images/Emo3.gif אז אם זה בסדר גמור אעשה

פיצה מקפיצה ואברך שוב את כולנו בשנה מתוקה וטובה
שלווה ורגועה
פוריה ומעוברת
שנה של דברים טובים באופן אישי ובאופן גלובאלי
זוהרה

זוהרית - אותך גם אני רוצה לברך

בשנה מעוברת בהריון מושלם ומקסים ובלידה חלקה וקלה. מדמיינת אותך זוהרת מאושר - אוהבת הרבה
נילה

למעלה