המלצה לצבעים

המלצה לצבעים

אני צובעת מחדש את הסלון. הספות בצבע תכלת, שולחן הסלון כחול כהה. באיזה צבע/צבעים כדאי לצבוע את המזנון ופינת האוכל (חשבתי על גוונים של דובדבן/בורדו עם שילוב קטן של אפור)? ולאחר מכן- באיזה צבע כדאי לצבוע את הקיר שמאחורי המזנון?

amonit

New member
צבע זה עניין של טעם

ריח, תחושה ואור,,,,,,,,, בעני ולטעמי בלבד הצבעים שבחרת הם כהים מאוד וזה מאוד תלוי בתאורה הטבעית של החדר אני באופן אישי היתי מנסה ללכת לכוונים בהירים יותר.

שאלה של טעם ואוירה

אני מחזקת את עצתה של אמונית בעניין הטעם. אבל , מן הסתם, את מתלבטת ולכן פנית לפורום. לפי הגוונים שאת מתארת (גוון = צהוב, לבן וכ"ו. צבע = צבע שמן, צבע פלסטי וכ"ו) נראה שהאלמנטים הם, אכן, די כהים. קשה לי להבין דרך המסך את הכמויות של הגוונים ומה גודל הקיר שאת מתלבטת בצבעו (עניין של הרגשה וחסרים נתונים ויזואליים) אבל גם מן המידע החסר הזה אוכל אולי להציע לך כמה רעיונות. בכל מקרה את צריכה לנסןת ולראות. א. גוון בהיר בלבד!!!!! ב. אפשר על הגוון שיבחר לעשות ציורים עם סטנסיל ש"ידבר " עם גווני הספה/ שולחן / פינת אוכל. ג. לפי מה שאמרת נראה לי או לבן או משהו מגווני הצהבהבים. אגב, יש לטמבור צבע מוכן שקוראים לו משמש משהו. הוא צהבהב בהיר מאוד וטיפי טיפי כתמתם. תראי בחנויות הגדולות, יש להם את הגוונים על חתיכות בריסטול ואפשר לקחת הביתה

למעלה