המלצה לצימרים עם 8 בקתות

ריטה1

New member
המלצה לצימרים עם 8 בקתות

מחפשת המלצה לצימרים שיש בהם 8 בקתות ויותר, לקבוצה עם ילדים. אבל משהו שיהיה ברמה טובה. אזור בארץ פחות חשוב, עד היום היינו באזור הצפון בלבד, ככה שאין בעיה עם שאר האזורים במידה ויש משהו מעניין. תודה

ריטה1

New member
תודה, נכנסתי ובדקתי

החדרים לא נראים מדיהמים במיוחד, ויש אצלנו כמה מפונקים כרוניים, הם יראו את התמונות ושילחו אותי לשם לבד. לכן אני מחפשת משהו באמת ברמה

אם כך תנסה הרוח הגלילית במושב גורן

שם החברה שלך בטוח יהיו מרוצים,ואם גם שם לא אז נסו את "המקום" במושב נטועה,שם הרמה גבוהה במיוחד,כנ"ל גם המחירים,בכל יחידה בריכת שחיה מחוממת,ג'קוזי ענק תמי 4 ,כורסאת עיסוי,ומבחר פינוקים בהתאם למחיר.

ריטה1

New member
תודה, הרוח הגלילית מדהים, אבל דתי

איזה בעאסה, אני כבר רבע שעה נהנית מהתמונות, כמעט התקשרתי ואז ראיתי את זה בקטן, חבל שזה לא מודגש. לגבי נטועה, אני אפילו לא הולכת להציע להם את הרעיון, זה נראה לי מעבר לתקציב שלי כבר. בינתיים קיבלתי הצעה מורד הגליל, המקום נראה נחמד מאוד, ובהחלט בסטנדרטים ובתקציב. המון המון תודה על העזרה

drtrip

New member
בבקשה...

חלומות נפתלי - שדה אליעזר נופש ויקטוריה - יסוד המעלה בריזה בכפר- רמות דולפין וילאז' - שבי ציון בהצלחה!

ריטה1

New member
תודה רבה

אז ככה: חלומות נפתלי - מדהים, אבל אני לא מוכנה לשלם את הסכומים האלו, זה כבר מעבר לתקציב נופש ויקטוריה- רק 4 בקתות- צריך 9 בריזה- אני צריכה 9 בקתות אותו דבר, להם יש בודדות מכל סוג. את דולפין דוקא אהבתי ואני אברר תודה מצטערת על שכמעט כלום לא מתאים לי, ובהחלט מודה על המאמץ לעזור לי.

למעלה