המלצה לצימר לסוף שבוע רומנטי

LovelyMan1

New member
המלצה לצימר לסוף שבוע רומנטי

שלום לכולם. לכבוד יום ההולדת של חברתי החלטתי לפנק אותה בסוף שבוע רומנטי בצפון (יש לציין שזו פעם ראשונה של שנינו בצימר ולכן אין לי מושג מאיפה להתחיל). יצא לי לראות כמה צימרים נחמדים באתר פיסגה ודי נדלקתי על צימר בשם אביב בבקתה, הבעיה היא שזה קצת חורג מהתקציב שלי (עד כמה שאני זוכר הם רוצים 580 ש"ח ללילה בסוף שבוע ללא ארוחת בוקר ובתור סטודנט תפרן זה קצת הרבה מעבר למה שאני יכול להרשות לעצמי). אז הנה קצת מהדברים שאני מחפש בתקווה שאולי מישהו יוכל לעזור לי. 1) שיהיה רומנטי להחריד עם נוף (כולל כל הקיטשים של פרחים במיטה ובג'קוזי, קטורות וכו'). 2) רצוי שיהיה ג'קוזי גדול. 3) אנחנו זוג שנורא אוהב לטייל ולכן חשוב שהצימר יהיה באיזור של אטרקציות או מקומות שבהם ניתן לטייל. 4) אם אפשר שיהיה יחסית מבודד (נסתפק בזה שנהיה רחוקים מצימרים אחרים ומבעלי המקום) כמו כן שלא יהיה קרוב לאיזור גידול של בעלי חיים למיניהם (חברים שלי די נפלו בקטגורייה הזו). 5) שיהיה באיזור ה 500 - 550 ש"ח ללילה. אני מקווה שתוכלו לתרום מניסיונכם, אם זה משנה התאריך אז אני מחפש צימר לאמצע חודש מאי. תודה רבה מראש על העזרה.

ellulli

New member
מצטרפת לשאלה

סליחה שאין לי איך לעזור לך, אבל אני מצטרפת לשאלה שלך בהנחה שהדרישות שלנו מאוד דומות.. קצת פירוט - אני מחפשת לאמצע-סוף מאי, ל-2 לילות בערך.. עדיף באזור הצפון.. אני רוצה לנסוע עם חבר שלי.. הרעיון הוא לנסוע למקום שיש מסביבו אטרקציות, גם מקומות לטייל, גם טיולים ג'יפים ודברים כאלה.. בצימר חשוב שיהיה ג'קוזי פרטי ולא ציבורי, וזהו בערך. חשוב שהמחיר לא יעלה הרבה מעבר ל500.. תודה רבה!!! אם יש למישהו המלצות על איזור אפילו, לא על צימר ספציפי, זה יעזור מאוד להחליט לאן בדיוק אנחנו רוצים לנסוע.. כי כבר נסענו פעם ונתקענו עם מקום די רחוק ונידח. תודה רבה לכל מי שיענה!!

Jazz Singer

New member
מצטרפת לבקשה אך בנוסח אחר

גם אני מחפשת צימר לי ולבן זוגי אך לנו יש את בעיית הלילות. אנחנו רוצים רק שישי בלילה וברב המקומות כבר דורשים שניים מינימום. מכיוון ששנינו סטודנטים שני לילות זה בלתי אפשרי ולכן אם מישהו יודע על מקום שלא דורש שני לילות בסופ"ש, בבקשה בבקשה שיגיד לי... תודה מראש!!

drtrip

New member
בבקשה...

במחיר הזה תנסה את הסוויטות הזוגיות של גרוס בבית הלל שבגליל העליון.

katam

New member
בבית הילל יש רפתות

תבדקי טוב שאין שם רפת על יד הצימר אורלי

למעלה