~המלצה לצימר~ למישהו יש המלצה (מניסיון) לצימר רומנטי ואיכותי באזור הצפון תודה מראש!!
S ShirShir New member 9/8/04 #1 ~המלצה לצימר~ למישהו יש המלצה (מניסיון) לצימר רומנטי ואיכותי באזור הצפון תודה מראש!!
A Angel lips New member 11/8/04 #2 אני הייתי בצימר בחוסן ניראה לי צימר נאוד יפה, הכל מעץ מעוצב יפה נקי עם ז'קוזי אווירה יפה, המחיר בקיץ לשתיי לילות הוא בערך 1000 ש"ח.
אני הייתי בצימר בחוסן ניראה לי צימר נאוד יפה, הכל מעץ מעוצב יפה נקי עם ז'קוזי אווירה יפה, המחיר בקיץ לשתיי לילות הוא בערך 1000 ש"ח.
S ShirShir New member 11/8/04 #3 נשמע נהדר ../images/Emo13.gif תודה, אבל יש לך יותר פרטים או את אתר האינטרנט שלהם? המווון תודה
S ShirShir New member 11/8/04 #5 יו באמת.......?../images/Emo12.gif ככה הזמנת? בלי לראות תמונות של המקום והחדרים?
A Angel lips New member 12/8/04 #6 אוףףף לא מצאתי תטלפון מחר אשאל את אמא היא בטוחה יודעת... הכוונה שלי דרך הטלפון שאיןלי תאר, זה 5 דק' נסיעה ממני אז נסעתי לראות כמה ואת מה שאהבתי התקשרתי והזמנתי
אוףףף לא מצאתי תטלפון מחר אשאל את אמא היא בטוחה יודעת... הכוונה שלי דרך הטלפון שאיןלי תאר, זה 5 דק' נסיעה ממני אז נסעתי לראות כמה ואת מה שאהבתי התקשרתי והזמנתי
Y Yuval Y New member 12/8/04 #7 5 דקות נסיעה? ../images/Emo13.gif בדרך כלל כשיוצאים לצימר מחפשים משהו רחוק מהאיזור, אבל זו אכן גישה יפה בכל אופן, חיפשתי בגוגל צימרים, מצאתי צימרים במושב חוסן.
5 דקות נסיעה? ../images/Emo13.gif בדרך כלל כשיוצאים לצימר מחפשים משהו רחוק מהאיזור, אבל זו אכן גישה יפה בכל אופן, חיפשתי בגוגל צימרים, מצאתי צימרים במושב חוסן.